شناسهٔ خبر: 69690323 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

هدف سرای نوآوری دانشگاه آزاد تولید غذای سالم است

هدف از راه اندازی سرای نوآوری طبق سند امنیت ملی غذایی، تولید پایدار و تولید محصول سالم در کشور است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  رئیس سرای نوآوری امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه درباره هدف از ایجاد این نوع واحد‌ها گفت: هدف از سرای نوآوری طبق سند امنیت ملی غذایی، تولید پایدار و تولید محصول سالم در کشور است، در این حوزه، محصولات از لحاظ سلامتی و سالم‌بودن بررسی می‌شوند در این صورت بقایای سم و کود کاهش پیدا کرده، عملکرد و کیفیت بالا رفته و ارزش زنجیره غذایی ارتقا پیدا خواهد کرد.

 موسی ارشد افزود: فعالیت‌های این مجموعه اعم از پسماند مواد غذایی، میوه و سبزی گرفته تا فراوری این محصولات، به درامدزایی می‌رسد برای مثال؛ پسماند عصاره میوه‌ها در کارخانه‌ها گرفته می‌شود و تفاله به جا مانده به خوراک دام و طیور می‌رسد ، همچنین می‌توانیم از این ضایعات ترکیبات دیگری درست کنیم که چه مصرف انسانی چه دامی داشته باشد  در این صورت ارزش افزوده را بالا می‌رود.

وی تصریح کرد: بدون همکاری دانشجویان و اساتید کاری از پیش نخواهد رفت  سعی بر این است که در قالب امنیت غذایی دانشجویان را در راستای آنچه که در تئوری یاد می‌گیرند، به صورت عملی در باغ و مزرعه آشنا کنیم.

رئیس سرای نوآوری امنیت غذایی گفت: سرای نواوری به خصوص در جامعه کشاورزی و در بین دانشجویان فارغ التحصیل بر مبنای کارافرینی است کارکردن در این حوزه نسبت به برخی حوزه‌های دیگر مانند نفت و پتروشیمی، احتمال بیشتری برای ایجاد کسب و کار جدید وجود دارد همچنین سرمایه کمتری می‌خواهد و ممکن است منجر به کسب و کار خانگی شود.

وی با تاکید بر اهمیت  تجاری‌سازی  محصولات گفت: حوزه امنیت غذایی به تازگی راه افتاده است؛ اما یکسری کار‌ها جهت تجاری‌سازی محصولات در دستور کار است  البته بعضی محصولات مرتبط با دامی، مرغداری‌ها و طیور در حد تجاری تولید می‌شوند.