شناسهٔ خبر: 69673511 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تولید گندم در دیم‌زار‌ها به ۱۶۰۰ کیلو در هکتار رسید

قائم مقام پژوهش‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید گندم در دیم‌زار‌ها از ۹۰۰ کیلو به ۱۶۰۰ کیلو در هکتار رسیده است.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجتبی پالوج قائم مقام موسسه پژوهش‌های وزارت جهاد کشاورزی در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با محوریت امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌وری و تجارت تحریم ناپذیر با اشاره به اینکه سال ۸۹ برای اولین بار موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، گفت:این موضوع در دستور کار کارگزاران قرار گرفته که براین اساس در حوزه سیاست‌های کلی، هیچ کدام از سیاست‌ها به اندازه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار نگرفت. دو محور این سیاست‌ها به صراحت به حوزه کشاورزی و امنیت غذایی اشاره می‌کند.

او با بیان اینکه در ایران به دلیل اهمیت امنیت غذایی، سندی تحت عنوان سند دانش‌بنیان امنیت غذایی تهیه شده است، افزود: ویژگی این سند این است که پس از طی کردن فرآیند‌های کارشناسی، توسط شهید رئیسی و رئیس مجلس رونمایی شد. در این سند تعاریف مشخص برای برخورداری از یک زندگی سالم در نظر گرفته شد، چهار رکن نیز برای امنیت غذایی تعریف شد. نکته مهم این است که سند در خصوص تاب‌آوری و پایداری کشاورزی توجه شد.

پالوج گفت: در سنوات گذشته حدود دو میلیون هکتار کشت اراضی آبی و چهار میلیون هکتار اراضی دیم گندم داریم و تغییرات قابل توجهی در زمینه کشت نداشتیم با این وجود مدیریت مناسب سبب شد تا شاهد رشد میزان تولید گندم باشیم.

قائم مقام پژوهش‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش عظیمی از کشاورزی کشور دیم زار است که با همکاری‌های انجام شده تولید گندم هر هکتار از ۹۰۰کیلوگرم به ۱۶۰۰ کیلوگرم رسیده است که براین اساس اگر رشدی که مد نظر است رخ دهد شاهد تحقق امنیت غذایی خواهیم بود.