به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، جعفر مردانی عصر دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بنده اهل و بزرگ شده این استان هستم و با محدودیتهای این استان با خوشی و ناخوشی آنها آشنا هستم.
وی با اشاره به اینکه بنده خدمتگزار این مردم خواهم بود گفت: پیشرفت وتوسعه استان از اهداف اصلی ما است.
مردانی تصریح کرد: در پرتو وفاق ملی از ظرفیت و پتانسیل نخبگان و فرهیختگان استفاده خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه رسانه حلقه واصل بین مردم و مسئولین است بیان داشت: در صدد خواهیم بود ارتباطات یکسویه و بالا به پایین را تبدیل به پلی برای رجوع به مردم قرار دهیم.
مردانی اذعان داشت: تلاش میشود با پرهیز از هرگونه مسائل اختلافآفرین، زمینههای تنش و به دور از مرزهای قومیتی که ممکن است در مسیر پیش آید را با استفاده از ظرفیت تمامی احزاب و جریانات سیاسی، خاصه حامیان و همراهان دولت به عنوان پشتوانههای اصلی فراهم کرد.
وی با بیان اینکه بدون شک اجماع نخبگانی میتواند راهی برای برون رفت از تمامی بحرانها و چالشهای فرا روی مسئولان استان جهت خدمترسانی باشد گفت: حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و زیستمحیطی جز از طریق رجوع به نظرات کارشناسان و نخبگان شدنی نیست.
استاندار جدید چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بهرهمندی از خرد جمعی نخبگانی را سرلوحه کار قرار داده و در تمام امور و برنامهها اینها را ملاک عمل قرار خواهیم داد.
مردانی با تاکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیلها، ظرفیتها، توانمندیها و در مقابل مسائل، مشکلات و چالشهایی دارد که نگاه علمی به آنها میتواند موجب توسعه شود گفت: فرهنگ غنی، برخورداری از موقعیتهای کاربردی در کوریدورهای ارتباطی بین استانهای مرکزی و غرب با بنادر جنوب، بهرهمندی از ارتفاع و آبوهوای پاک و سالم، قطب تولید بادام و ظرفیتهای ویژه در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی از جمله بزرگترین ظرفیتهای این استان است.
وی خاطر نشان کرد: انبوه پرژههای نیمه تمام که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژهها حدود ۵۰ همت است.
مردانی افزود: برنامه مدیریت ارشد استان در دولت چهاردهم برنامه جامع بهرهوری و اقتصاد مقاومتی است که در دستور کار قرار میگیرد.
وی یادآور شد: اقتصاد کلان و برنامهریزی برای توسعه استان، جمعآوری آمار اقتصادی و عمرانی استان، شهرستان و یخشها جهت برنامهریزی صحیح، تعیین بخشهای پیشران و مؤثر در توسعه استان و شهرستانها مطابق ظرفیتهای موجود، ساماندهی و اولویتبندی طرحهای اقتصادی و عمرانی نیمه تمام جهت تکمیل، با استفاده از ظرفیتهای منابع ملی و استانی، مولدسازی از جمله برنامههایی است که در دستور کار قرار میگیرد.
مردانی خاطر نشان کرد: عدالت در توسعه متوازن درون شهرستانها براساس شاخصها در همه بخشها، تشکیل کمیته جهت بازنگری فرآیندها، صدور مجوزات واحدهای صنعتی و گردشگری با استفاده از نظرات صاحبنظران انجام میشود.
وی بیان داشت: چند طرح حیاتی وجود دارد که نیازمند تصمیم ملی و در سطح چند وزارت خانه است.
مردانی یادآور شد: شهرستانهای جدید تأسیس فاقد ساختمانهای مناسب اداری و فاقد منابع پایدار هستند و نیازمند کمک و مساعدت میباشد.