به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، جعفر مردانی گرمدره استاندار چهارمحال و بختیاری در آیین تکریم استاندار سابق و معارفه خویش به عنوان استاندار جدید گفت: شایستگان زیادی در استان برای تصدی این مسئولیت بودند که با احترام به همه آنها، توفیق خدمتگزاری به مردم متدین این استان بهعنوان نماینده عالی دولت به اینجانب سپرده شد.
وی تاکید کرد: در پرتو گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم در صدد هستیم از همه ظرفیتها و پتانسیلهای عبور از بحرانها و چالشها استفاده کنیم.
مردانی خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با پرهیز از هرگونه مسائل اختلافآفرین و زمینههای تنش و به دور از مرزهای قومیتی که ممکن است در مسیر پیش آید، با استفاده از ظرفیت احزاب و جریانهای سیاسی به خصوص حامیان و همراهان عزیز دولت به عنوان پشتوانههای اصلی، گام در مسیر خدمت بگذاریم.
استاندار جدید چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بدون شک اجماع نخبگانی میتواند راهی برای برون رفت از تمامی بحرانها و چالشهای فراروی مسئولان استان برای خدمترسانی به مردم قرار دهد.
وی یادآور شد: رفع مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی، جز از طریق رجوع به نظر کارشناسان و نخبگان، شدنی نیست.
این مقام استانی اضافه کرد: این استان ظرفیتها، توانمندیها، مسائل، مشکلات، تنگناها و چالشهایی دارد که نگاه علمی به آنها میتواند موجب توسعه شود.
جعفر مردانی در ادامه گفت: مهمترین اهداف، فرهنگ غنی مردم و برخورداری از موقعیت راهبردی در کریدورهای ارتباطی و حلقه ارتباطی بین استانهای مرکزی و غرب و بنادر جنوب، بهره مندی از ارتفاع بالا و آب و هوای سالم، قطب تولید بادام کشور، ظرفیتهای قابل توجه در حوزههای کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی، دامپروری، گلخانهای، ظرفیتهای مناسب و چشمههای متعدد آب معدنی، سهم ناچیز استان در اقتصاد کشور، نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری، خشکسالیها و نوسانات آبی، وجود انبوه پروژههای نیمهتمام عمرانی در استان که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آنها بیش از ۵۰ همت است، صدور جواز تأسیس انبوه طرحهای اقتصادی و صنعتی بدون نظارت و هدفمند منجر به وجود بیش از ۲ هزار طرح اقتصادی نیمهتمام در استان شده، تفکر حل مشکلات استان از طریق بودجه دولتی منجر به عدم توسعه استان در ابعاد مختلف شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: بر این اساس، برنامه مدیریت ارشد چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم با توجه به اسناد بالادستی از جمله سند آمایش سرزمین، برنامه هفتم و برنامه جامع بهرهوری و برنامه اقتصاد مقاومتی در سه حوزه در دستور کار قرار میگیرد و مدیران اجرایی باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهند و برای اجرای آن، برنامهریزی کنند.
استاندار جدید چهارمحال و بختیاری را بیشتر بشناسید(کلیک کنید)
جعفر مردانی افزود: محور اول، برنامهریزی برای توسعه استان، محور دوم، بهرهوری، ارزیابی و نظارت اقدامات اجرایی در محور اقتصاد کلان و برنامهریزی برای توسعه استان عبارتند از: جمعآوری آمار و اطلاعات کامل اقتصادی و عمرانی استان در بستر هوشمند، به تفکیک شهرستانها، بخشها و شهرها برای برنامهریزی صحیح، تعیین بخشهای پیشران و مؤثر در توسعه استان و شهرستانها مطابق مزیتها و ظرفیتهای موجود، ساماندهی و اولویتبندی طرحهای اقتصادی و طرحهای عمرانی نیمهتمام برای تکمیل ذیل بخشهای پیشران و مؤثر در توسعه استان که مورد تأکید وزیر کشور است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برنامهریزی برای تکمیل طرحهای مهم استان با استفاده از ظرفیت منابع ملی و استانی مولد سازی و تسهیلات بانکی برای توسعه زیرساختها، قیر، منابع داخلی، فروش انتشار اوراق مشارکت عمومی خصوصی و تهاتر، مسئولیت اجتماعی و منابع ملی در اختیار وزارتخانهها و منابع استانی، تشکیل کمیته مشارکت عمومی و خصوصی و سرمایهگذاری در استان و عدالت در توسعه متوازن و حرکت در مسیر کاهش عدم تعادل بین شهرستانها و از طرف دیگر توسعه متوازن درون شهرستانها براساس شاخصها در همه بخشها، شکل میگیرد.
خبرنگار: محمود اسماعیلپور اشکفتکی
انتهای خبر/