شناسهٔ خبر: 69028751 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

افزایش کیفیت، از آرمان تا واقعیت در «رامک»

شرکت فرآورده‌های لبنی رامک تولیدکننده انواع محصولات لبنی و یکی از بزرگترین زیرمجموعه‌های هلدینگ دلتا در ایران است که در سال ۱۳۶۹ توسط خانواده نصیری در استان فارس و شهر شیراز تاسیس شد و امروزه با گسترش روز افزون فعالیت به عنوان یک برند ملی شناخته شده و در بیش از ۳۰ شهر ایران دارای شعبه است.

صاحب‌خبر -

ایلنا؛ شرکت فرآورده‌های لبنی "رامک" با چند دهه فعالیت توانسته است کیفیت تولید را از مرحله مأموریت و آرمان به عملکرد خود تبدیل کند.

شرکت فرآورده‌های لبنی رامک تولیدکننده انواع محصولات لبنی و یکی از بزرگترین زیرمجموعه‌های هلدینگ دلتا در ایران است که در سال ۱۳۶۹ توسط خانواده نصیری در استان فارس و شهر شیراز تاسیس شد و امروزه با گسترش روز افزون فعالیت به عنوان یک برند ملی شناخته شده و در بیش از ۳۰ شهر ایران دارای شعبه است.

پنیر پیتزا، پنیر خامه‌ای، ماست موسیر، کشک و خامه از محصولات تولیدی این مجموعه است. به اعتقاد بانیان این واحد تولیدی، یکی از اساسی‌ترین عوامل اثرگذار در تحقق زندگی سالم و ایده آل که حق همۀ افراد جامعه است مواد غذایی و نوشیدنی سالم و خوشمزه است.

این موضوع، اصل‌‌ترین دلیلی است که موجب شده عرضۀ محصولات لبنی سالم و خوشمزه که طبیعی، مغذی و به دور از هرگونه ترکیبات مصنوعی است تمام توجه و تمرکز کسب و کار روزانه را به خود اختصاص دهد.

بر این اساس، با تشویق، حمایت و به کارگیری علوم مختلف و توسعۀ همکاری با متخصصان علوم تغذیه و سایر انجمن‌های علمی، در جهت بهبود خواص سلامتی بخش محصولات تلاش شده تولیدات کیفی به درب منزل مصرف کننده برسد.

واحد نمونه صنعتی در سه سال پیاپی از سال ۸۴ تا ۸۶ و سال ۹۲، واحد نمونه صنعت سبز کشور در سال ۹۶،دارنده نشان ایمنی و سلامت غذا سال‌های ۹۰ و ۹۱،واحد نمونه صنعتی استانی در سال‌های ۹۲ و ۹۷ و۹۸، واحد تولید کننده برتر در سال ۹۸، تندیس سیمین صنعت سبز کشور در سال ۹۶، جایزه ملی مدیریت مالی در سال ۹۷، واحد نمونه صنعتی به انتخاب خانه صنعت، معدن و تجارت استان فارس در سال ۱۴۰۰و واحد نمونه صادرات در سال ۱۴۰۱ از افتخارات این واحد تولیدی است.

 

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: