شناسهٔ خبر: 68484387 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

پای سیب

طرز تهیه پای سیب خوشمزه

اگر شماهم به دنبال درست کردن دسرها خوشمزه هستید تا پایان این خبر همراه ما باشید.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز: طرز تهیه پای سیب یکی از دستورهای محبوب و خوشمزه در دنیای شیرینی‌پزی است. پای سیب یک دسر کلاسیک و محبوب است.پای سیب با ترکیبی از سیب‌های شیرین و ادویه‌جات معطر مانند دارچین تهیه می‌شود و در خمیری ترد و خوشمزه قرار می‌گیرد.پای سیب نه تنها طعمی دلپذیر دارد، بلکه عطر و بوی آن نیز می‌تواند حس نوستالژیک و گرمی را به خانه‌ها بیاورد.

مواد لازم:

برای خمیر پای:

۲۵۰ گرم آرد

۱۰۰ گرم کره (سرد و خرد شده)

۱ قاشق غذاخوری شکر

۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک

۵۰-۷۰ میلی‌لیتر آب سرد

برای پر کردن پای:

۴-۵ عدد سیب بزرگ (از نوعی که برای پخت مناسب باشد، مانند سیب گلابی یا سیب زرد)

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۱ قاشق چای‌خوری دارچین

۱/۲ قاشق چای‌خوری جوز هندی (اختیاری)

۱/۲ تا ۱ فنجان شکر (بسته به میزان شیرینی سیب‌ها)

۲ قاشق غذاخوری آرد

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود یا با چنگال هم بزنید تا مخلوط به حالت خرده‌خرده شود.

به تدریج آب سرد را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. زیاد ورز ندهید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به شکل دیسک درآورید، در سلفون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 سیب‌ها را پوست کنده و به تکه‌های نازک برش دهید. سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

به سیب‌ها آب لیمو، دارچین، جوز هندی، شکر و آرد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یکی از دیسک‌های خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و آن را در قالب پای قرار دهید.

 مخلوط سیب را روی خمیر پای بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.

دیسک دوم خمیر را باز کنید و روی پر کردن سیب قرار دهید. لبه‌های خمیر را با هم فشار دهید تا خوب بچسبند. می‌توانید با چنگال یا با انگشتان خود لبه‌ها را زیبا کنید.

با چاقو چند سوراخ کوچک روی خمیر بالایی ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

پای را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی و ترد شود.

 پس از پخت، پای را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش بزنید و به همراه بستنی یا خامه سرو کنید.

نظر شما