شناسهٔ خبر: 67686980 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

بین الملل

تکذیب کناره گیری رابرت کندی به نفع رئیس جمهور سابق آمریکا/ ترامپ رسما نامزد انتخابات 2024 شذ

رابرت اف. کندی نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گمانه‌زنی‌ها درباره حمایت از دونالد ترامپ را رد کرد و گفت که از مبارزات انتخاباتی کنار نمی‌کشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کندی دوشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: شایعات زیادی درباره دیدارم با ترامپ وجود دارد. هدف ما از این دیدار گفت‌وگو درباره وحدت ملی بود و امیدوارم که در این باره با سران دموکرات‌ها نیز دیدار داشته باشم. از رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری نمی‌کنم.

تارنمای پولیتیکو پیشتر گزارش داده بود که ترامپ به دنبال جلب حمایت کندی از مبارزات انتخاباتی خود است.

حزب جمهوریخواه دوشنبه شب به صورت رسمی دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را به عنوان نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ معرفی کرد.

ترامپ در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان اعلام کرد که جی دی ونس سناتور اوهایو معاون او در انتخابات سراسری نوامبر خواهد بود.

کنواسیون ملی حزب جمهوریخواه در حالی آغاز به کار کرد که روز شنبه به وقت محلی در جریان تجمع انتخاباتی در شهر باتلر ایالت پنسیلوانیا آمریکا، فردی ۲۰ ساله به نام توماس متیو کروکس از فاصله ده ها متری از تفنگ نیمه خودکار خود چندین گلوله به سمت ترامپ شلیک کرد که یکی از آنها به گوش او و سه گلوله دیگر به حاضران اصابت کردند. در جریان این واقعه، دو تن از جمله فرد تیرانداز کشته و دو تن دیگر مجروح شدند.

تارنمای آمریکایی «آکسیوس» در گزارشی با بیان اینکه تیراندازی به سوی ترامپ» در کمپین انتخاباتی، جمهوریخواهان را شوکه کرد، نوشت که این حادثه باعث شده است که حزب جمهوریخواه در مورد شانس خود در انتخابات آمریکا در ماه نوامبر (آبان) خوش‌بین باشد.

ترامپ به صورت رسمی به عنوان نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری معرفی شد

حزب جمهوری خواه روز دوشنبه به صورت رسمی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا را به عنوان نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ معرفی کرد.

طبق گزارش‌ها، ترامپ بعدازظهر دوشنبه در جریان رای گیری نمایندگان در کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان اکثریت را بدست آورد و به عنوان نامزد رسمی این حزب معرفی شد.

پیش از این، ترامپ اعلام کرد که جی دی ونس، سناتور اوهایو، معاون او در انتخابات سراسری نوامبر خواهد بود.

وی گفت: پس از مشورت و تفکر طولانی و با توجه به استعدادهای فوق العاده بسیار دیگر، به این نتیجه رسیدم که بهترین فرد برای تصدی سمت معاونت رئیس جمهور آمریکا، سناتور جی دی ونس از ایالت بزرگ اوهایو است.

ونس هنوز رسماً اظهارنظری نکرده است، اما انتظار می‌رود که اواخر دوشنبه در کنفرانس میلواکی، ویسکانسین سخنرانی کند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برگزار می شود.

یاشار سلطانی بیوگرافی یاشار سلطانی