شناسهٔ خبر: 67616041 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

برای ۵۰ نفر دسر نذری بپزید

طرز تهیه فرنی و شیربرنج فوری برای ادای نذر

اگر به فکر پختن یک نذری متفاوت با طعم شیرین هستید که سریع و ساده آماده شود و بتوانید آن را برای ۵۰ نفر بپزید، ما دستور پخت فرنی و شیربرنج را به عنوان دسرهای سنتی و خوش‌ عطر و طعم آموزش برایتان آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

همشهری - نیلوفر ذوالفقاری: برای تهیه شیربرنج و فرنی نذری به عنوان نذری، نه به زمان زیادی احتیاج دارید، نه به تهیه مواد اولیه گران و دور از دسترس. با این دستور پخت دست به کار تهیه دسرهای نذری خوش طعم با عطر هل و گلاب شوید.

شیربرنج

مدت زمان آماده‌سازی: ۲ساعت

تعداد نفرات: ۵۰نفر

هزینه: یک‌میلیون تومان

مواد لازم:

برنج نیم‌دانه: ۳کیلوگرم

پودر هل: ۵۰گرم

گلاب: نیم‌لیتر

کره: ۲۵۰گرم

خامه صبحانه: ۴۰۰گرم

آب: ۹لیتر

شیر: ۲۰لیتر

شکر: یک کیلوگرم

دستور تهیه:

۱- برنج شسته و خیس خورده را همراه آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. یک ساعت برای پخت برنج زمان لازم است.

۲- شیر را به برنج اضافه کنید و بعد از لعاب انداختن، شکر را در قابلمه بریزید. ۱۰دقیقه بعد کره را اضافه کنید.

۳- وقتی شیربرنج جاافتاد، پودر هل و گلاب را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به غلظت مناسب برسد.

۴- شیربرنج غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نکته: اجازه ندهید آب و شیر شیربرنج زیاد کشیده شود؛ چون شیربرنج بعد از سرد شدن سفت‌تر می‌شود.

طرز تهیه فرنی و شیربرنج فوری برای ادای نذر

فرنی

تعداد نفرات: ۵۰نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۲ساعت

هزینه: ۴۰۰هزار تومان

مواد لازم:

شیر: ۵لیتر

آردبرنج: یک کیلوگرم

شکر: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

گلاب: یک لیتر

خلال پسته و دارچین: برای تزیین

دستور تهیه:

۱- آرد برنج الک شده را در قابلمه بریزید. یک لیوان از شیر را کم‌کم به آرد اضافه کنید و آهسته و ممتد هم بزنید تا آرد در شیر حل شود.

۲- بقیه شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا فرنی یکدست شود و ته نگیرد.

۳- مقدار شکر دلخواه است، به اندازه‌ای که دوست دارید شکر به فرنی اضافه کنید تا به طعم موردنظرتان برسید.

۴- حدود یک‌ساعت باید این ترکیب را مستمر هم بزنید تا گلوله نشود. گلاب و درصورت تمایل زعفران را اضافه و حرارت را خاموش کنید.

نکته: می‌توانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما به‌عنوان شیرین‌کننده استفاده کنید.

نظر شما