شناسهٔ خبر: 67341711 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برداشت محصول سیر در شهرستان آذرشهر

خبرگزاری صدا و سیما

شهر تیمورلو در شهرستان آذرشهر قطب‌ مهم تولید، بسته بندی و فروش محصول سیر در کشورمان است و سیر تولید‌ی و فراوری شده علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی، به کشور‌های مختلف صادر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان شرقی سیر محصولی است که در مقایسه با سایر محصولات سبزی و صیفی کم آب بر است و با توجه به محدودیت منابع آبی در تیمورلو که در حاشیه دریاچه ارومیه قرار دارد توسعه کشت این محصول مورد توجه قرار گرفته است. بازار سیر تیمورلو محل خرید و فروش سیر تولیدی تیمورلو، آذرشهر، گوگان، دستجرد و قراغیل است.

حدود  ۱۰ درصد سیر کشور در استان آذربایجان شرقی و در شهرستان‌های آذرشهر و عجب شیر به ویژه در منطقه تیمورلو و قراغیل بخش گوگان شهرستان آذرشهر تولید می‌شود. در مجموع ۱۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشور به زیر کشت رفته و سالانه نیز ۲۸۰ هزار تن سیر در کشور تولید می‌شود.

به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی سطح زیر کشت محصول سیر استان حدود ۸۲۰ هکتار است و سالانه ۲۴ هزار تن محصول از این اراضی برداشت می‌شود. جایگاه استان از لحاظ سطح زیر کشت سیر در کشور رتبه ششم و از لحاظ میزان تولید نیز رتبه چهارم را دارا است.

 

<div id="video-display-embed-code_11245405"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4266998/11245405?width=600&height=350"></script></div>

نظر شما