شناسهٔ خبر: 67314015 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

روش تهیه شیر تخمه خربزه با دارچین | تهیه معجون با تخمه خربزه

در این روزهای داغ تابستان وقتی خسته و گرمازده به خانه برمی‌گردید، هیچ‌چیز به اندازه خوردن یک لیوان نوشیدنی خنک شما را سر حال نمی‌آورد. اگر از خوردن نوشیدنی‌های رایج و بازاری خسته شده‌اید، بهتر است دست به کار شوید و یک نوشیدنی متفاوت درست کنید.

صاحب‌خبر -

همشهری: یکی از این نوشیدنی‌های خانگی که شاید کمتر خورده‌اید، معجون شیرتخمه خربزه با دارچین است. اگرچه تهیه این نوشینی زمان‌بر است و تخمه‌های خربزه باید یک روز در آب بمانند تا کامل شسته شوند، اما طعم دلچسب این نوشیدنی ارزش این انتظار را دارد.

مواد لازم:

تخمه خربزه: یک لیوان متوسط

شیر: ۲لیوان بزرگ

شکر: ۲قاشق غذاخوری

دارچین: به میزان لازم

یخ: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۴ نفر

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه(در صورت خشک بودن تخمه خربزه)

مناسب برای: بزرگسالان

دستور تهیه:

۱. تخمه‌های خربزه را با آب فراوان بشویید و در یک آبکش بریزید. سپس برای چند روز زیر آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۲. تخمه‌های خشک‌شده را در تابه‌ای روی حرارت بگذارید و به‌هم بزنید تا رنگ پوست تخمه‌ها کمی کرم‌رنگ شود.

۳. تخمه‌ها را در مخلوط‌کن کاملا پودر کنید و سپس شیر، شکر و دارچین را به مخلوط‌کن بیفزایید.

۴. مخلوط میکس‌شده را از صافی رد کنید تا پوست تخمه و بخش‌هایی از تخمه که خوب میکس نشده‌اند، جدا شوند.

۵. نوشیدنی را با مقداری دارچین و یخ در لیوان بریزد و میل کنید.

نکته: بهتر است تخمه‌های خربزه را یک روز در ظرف آب نگهداری کنید تا قسمت ژله‌ای دور تخمه‌ها راحت‌تر شسته شود.

نظر شما