به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ بر اساس آخرین یافتههای نظرسنجی انتخاباتی مرکز افکارسنجی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز) از شرایط چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری؛ ۴۱ درصد افرادی که در این نظرسنجی شرکت کرده اند؛ گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، ۲۲ درصد گفته اند به هیچ وجه شرکت نمیکنند. ۱۶ درصد هنوز تصمیمی نگرفتهاند و ۱۲ درصد به احتمال زیاد رای می دهند و سرانجام ۸ درصد هم گفتهاند احتمال کمی دارد در انتخابات شرکت کنند.
شرکت کنندگان در نظرسنجی به چه کسی رای میدهند؟
۳۲ درصد افرادی که در نظرسنجی شرکت کردهاند در پاسخ به این پرسش که به چه کسی رای میدهید، گفتهاند هنوز تصمیمی نگرفتهام، ۲۳ درصد گفتهاند به جلیلی رای میدهند، ۲۲ درصد پزشکیان را انتخاب کردهاند، گزینه مطلوب ۱۱ درصد قالیباف است، ۵ درصد رای سفید میدهند، ۳ درصد به قاضیزاده هاشمی رای میدهند و سهم پورمحمدی و زاکانی هم ۲ درصد است.
شرکت کنندگان در نظرسنجی به چه کسی اصلا رای نمیدهند؟
از میان کسانی که قطعا یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند در پاسخ به این سوال که به کدام یک از نامزدهای ریاست جمهوری اصلا رای میدهید؛ این افراد به ترتیب پزشکیان، پورمحمدی، قالیباف، زاکانی، جلیلی و قاضیزاده هاشمی را انتخاب کردهاند.
از رئیسجمهور چهاردهم چه میخواهیم؟
نتایج بررسی مرکز افکارسنجی باشگاه خبرنگاران دانشجویی از اولویت های مردم در حوزههای اقتصاد، فرهنگ و سیاست داخلی، عمران و آبادانی به شرح زیر است:
الویت اقدامات عمرانی
در زمینه الویتهای اقدامات عمرانی سرعت ساخت شرکت کنندگان ساخت مسکن در کشور را الویت نخست رئیسجمهور چهاردهم دانستهاند و پس از آن، اتمام پروژههای نیمه تمام، اجرای طرحهای انتقال آب، بهبود و بهرهوری انرژی در کشور و توسعه خودروهای برقی سایر الویتها هستند.
اولویتهای اقدامات فرهنگی و سیاست داخلی
در زمینه الویت های اقدامات فرهنگی و سیاست داخلی شرکت کنندگان در نظرسنجی حمایت از خانواده (ازدواج، مسکن، وام اشتغال و فرزندآوری) را به عنوان اولویت اصلی انتخاب کردهاند. افزایش امنیت داخلی، رفع فیلتر شبکههای خارجی محبوب، آسانگیری در امر حجاب، افزایش مشارکت گروههای سیاسی در مدیریت کشور، اجرای قاطع قانون حجاب و مدیریت حضور اتباع خارجی و توسعه حمایت از شبکههای اجتماعی داخلی، سایر الویت ها در این زمینه است.
اولویت اقدامات اقتصادی
در زمینه الویت های اقدامات فرهنگی و سیاست داخلی (هر نفر امکان انتخاب ۲ گزینه را داشته است) به ترتیب کاهش تورم،کاهش بیکاری، افزایش ارزش پول، حمایت از تولید داخل، افزایش دستمزدها، کاهش قیمت خودرو، کاهش مالیات، افزایش یارانه، احیای بازارهای منطقهای و توسعه صادرات، افزایش شاخص بورس و افزایش قیمت سوخت و برق برای کنترل مصرف بی رویه منابع جزو درخواستهای شرکت کنندگان از رئیسجمهور چهاردم بود.
انتهای پیام/
نظر شما