شناسهٔ خبر: 66924614 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

رسوایی جدید در ارتش رژیم اسرائیل

یک رسانه صهیونیستی از فرار نظامیان رژیم صهیونیستی از خدمت به بهانه بیماری روانی و همدستی روانپزشکان برای جعل مدارک پزشکی آن‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

یک رسانه صهیونیستی از فرار نظامیان رژیم صهیونیستی از خدمت به بهانه بیماری روانی و همدستی روانپزشکان برای جعل مدارک پزشکی آن‌ها خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از پایگاه «خبرنی»، نتایج یک تحقیقات انجام گرفته در رژیم صهیونیستی حاکی از فرار نظامیان این رژیم از خدمت به بهانه بیماری‌های روحی و روانی و همدستی روانپزشکان و وکلا با این نظامیان برای جعل مدارک در ازای دریافت مبالغ مالی است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که بر اساس این تحقیقات، رژیم صهیونیستی با شبکه‌ای از جوانان دروغگو، روانپزشکان و وکلایی که در ازای دریافت مبالغ مالی برای هزاران نفر از نظامیان حتی در دوره جنگ گزارش‌های دروغین صادر می‌کنند، مواجه است.

در همین ارتباط فرمانده یکی از تشکل‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که ارتش بازرس کافی برای اطمینان از صحت تمامی گزارشات مربوط به معافیت سربازی، در اختیار ندارد.

طبق برآورد ارتش رژیم صهیونیستی چندین هزار جوان سالم ۱۸ ساله در این رژیم به روشی ساده و در ازای پرداخت مبالغ مالی از خدمت نظامی فرار می‌کنند و حدود ۱۰ درصد نیز به دلایل پزشکی و روانپزشکی از خدمت معاف می‌شوند.

از سوی دیگر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته گزارش داد که از هفتم اکتبر (آغاز جنگ غزه) تا پایان سال ۲۰۲۳، حدود ۱۸ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در مراکز روان درمانی، تحت درمان قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، از آغاز جنگ غزه تعداد افرادی که در این مراکز درمان شدند، سه برابر افزایش داشته‌اند.

در همین ارتباط پایگاه «اوراسیا ریویو» اوایل سال جاری میلادی نوشت که پژوهشگران مرکز آکادمیک «روبین» در فلسطین اشغالی و دانشگاه کلمبیا مطالعه‌ای را در خصوص تأثیرات عملیات «طوفان الأقصی» بر سلامت روانی صهیونیست‌ها انجام داده‌اند و نتیجه این مطالعه نشان داد که پس از این عملیات ۲۹ درصد صهیونیست‌ها از استرس پس از شوک و ۴۲ تا ۴۴ درصد نیز از افسردگی و نگرانی رنج می‌برند و آمار این اختلالات تقریبا دو برابر آمار پیش از وقوع عملیات طوفان الأقصی بود.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.

اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و تحمیل قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است./ایرنا

نظر شما