شناسهٔ خبر: 66664313 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

ببینید | خواص گیاه آویشن

آویشن یا گلوفته و یا آزربه سرده‌ای از تیره نعناعیان است و حدود ۳۵۰ گونه دارد.

صاحب‌خبر -
تعداد بازدید : 21
<div id="video-display-embed-code_1175530" ><script type="text/JavaScript" src="https://jamejamonline.ir/fa/news/play/embed/1456772/1175530?width=400&height=300"></script></div>

آویشن حاوی مقادیر بالای تیمول و کارواکرول است که به ترتیب خاصیت ضدعفونی‌کننده و ضدباکتریایی دارند، است. آویشن گیاهی دارویی است که برای پیشگیری از سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 طبع آویشن گرم و خشک است و به‌عنوان مصلح برخی از مواد غذایی مانند پنیر، ماست، سیب زمینی، لوبیا سبز و نخود سبز به کار می‌رود. مصرف بیش از اندازه آویشن به افرادی که مزاج گرم و خشک دارند، توصیه نمی‌شود.

نظر شما