شناسهٔ خبر: 66602340 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز در خانه با چند روش

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز که یکی از خوشمزه ترین کمپوت ها می باشد خیلی راحت و سریع است و این کمپوت عالی مزه ی ترش و شیرین دارد.

صاحب‌خبر -

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز در خانه بسیار آسان است.این کمپوت  برای افرادی که معده حساس به میوه های خام یا ترش دارند گزینه بسیار خوبی می باشد.در این مطلب از پارس نیوز شما با طرز تهیه کمپوت گوجه سبز آشنا خواهید شد.

how-to-prepare-green-plum-compote

اگر می‌خواهید از طعم لذیذ گوجه سبز در ماه‌‌های دیگر سال هم لذت ببرید، حتما سوال شما هم این است که با گوجه سبز چی درست کنم. پیشنهاد ما این است که درست کردن کمپوت گوجه سبز را در برنامه‌تان قرار دهید. البته بهتر است این کار را با گوجه سبزهایی انجام دهید که آخر فصل بهار به بازار می‌آیند و کمی شیرین شده‌اند.

مدت زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

• گوجه سبز: ۱ کیلوگرم

• شکر: ۲۵۰ گرم

• آب جوش: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• آب سرد (یخ): ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

همچنین در پارس نیوز بخوانید : خواص شگفت انگیز گوجه سبز برای سلامتی !

Green-tomato-compote-3

برای تهیه کمپوت گوجه سبز، بعد از این که گوجه سبزها را شستید و آماده کردید، باید آن‌ها را در شربت کمپوت بجوشانید و در نهایت به آن آبلیمو اضافه کنید. بعد از نرم شدن و پختن کمپوت، آن‌ها را به ظروف شیشه‌ای تمیز و در بسته منتقل کنید و در یخچال نگه دارید تا فاسد نشود. این کار به حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت گوجه سبز، گوجه‌ها را بشویید و چوب آن‌ها را جدا کنید. بعد از آبکش کردن، روی سطح گوجه سبزها را با خلال دندان سوراخ‌هایی ایجاد کنید. ۴ تا ۵ سوراخ برای گوجه سبزها کافی است.

در یک قابلمه شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. می‌توانید قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و بعد از گرم شدن شکر را اضافه کنید. شکر و آب را هم بزنید تا دانه‌های شکر در آب ذوب شود. وقتی آب شروع به حباب زدن در اطراف دیواره‌های قابلمه کرد و قبل از آن ‌که آب جوش بیاید، گوجه سبزهای سوراخ شده را به قابلمه اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کمپوت گوجه سبز، حرارت را زیاد کنید تا دوباره آب شروع به جوشیدن کند. بعد از جوشیدن آب، روی سطح آن، کف سفید تشکیل می‌شود. با قاشق این کف را جدا کنید تا رنگ کمپوت بعد از آماده شدن، شفاف شود. سپس حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید و درب ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه باز بگذارید.

بعد از ۱۰ دقیقه از جوشیدن ملایم گوجه سبزها، آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید. می‌توانید از کمی وانیل هم در طرز تهیه کمپوت گوجه سبز استفاده کنید. کمپوت را هم بزنید و ۳ دقیقه دیگر صبر کنید. سپس شعله گاز را کم کنید و وقتی شربت در حال جوشیدن است، آب یخ را اضافه کنید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه کمپوت گوجه سبز، دوباره حرارت را بالا ببرید تا مواد کمپوت ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در انتها گاز را خاموش کرده و صبر کنید کمپوت گوجه سبز از دما بیفتد و سرد شود. بعد از سرد شدن مایه کمپوت، آن را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال یا جای خنک نگه دارید.

green-plum-compote

مدت زمان آماده سازی مواد: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت کمپوت: ۱۲ دقیقه

• گوجه سبز: ۵۰۰ گرم

• شکر: ۱۰۰ گرم

• آب: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

• آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

درست کردن کمپوت گوجه سبز در مایکروفر هم به زمان کمتری نیاز دارد و هم شکل و شمایل و ظاهر گوجه سبزها، بعد از کمپوت شدن، بهتر می‌ماند. در این روش تهیه کمپوت، بعد از مخلوط کردن آب و شکر و افزودن گوجه سبزها به آن، باید ظرف را در مایکروفر بگذارید و یک بار خارج کنید و دوباره به مایکروفر برگردانید. بعد از پخت می‌توانید کمپوت گوجه سبز را سرو کنید.

در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت گوجه سبز، بعد از شستن و جدا کردن ساقه‌های کمپوت، آن‌ها را سوراخ کنید و کنار بگذارید. در ظرف مایکروفر آب بریزید و شکر را به آن بیفزایید. مواد را هم بزنید تا دانه‌های شکر در آب حل شوند. بهتر است از آب گرم یا جوش برای درست کردن شربت استفاده کنید.

مایکروفر را روی دمای ۱۰۰ درجه تنظیم کنید. گوجه سبزهایی را که شسته و سوراخ کرده بودید، به همراه وانیل، به ظرفی که شربت کمپوت را در آن درست کرده بودید، اضافه کنید. ظرف را در مایکروفر قرار دهید و روی ۷ دقیقه تنظیم کنید. بعد از ۷ دقیقه ظرف را از مایکروفر بیرون بیاورید و مواد آن را به هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه کمپوت گوجه سبز، دوباره ظرف را در مایکروفر قرار دهید و آبلیمو را به مواد اضافه کنید. دوباره برای ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا کمپوت در مایکروفر بماند. درجه را تغییر ندهید و روی همان ۱۰۰ درجه بگذارید. بعد از ۵ دقیقه ظرف را خارج کنید و اجازه دهید مواد کمپوت سرد شوند. سپس کمپوت را سرو کرده یا در یخچال نگه دارید.

288225604_599331118076258_3996992226233643455_n-1

*حتما از گوجه سبزهایی که بدون لک، ‌خرابی و زدگی هستند در طرز تهیه کمپوت گوجه سبز استفاده کنید. گوجه سبزهایی که زیاد تازه نیستند بهتر است با آن‌ها لواشک گوجه سبز درست کنید.

*گوجه سبزهای شیرین برای درست کردن کمپوت مناسب‌تر هستند. اگر گوجه‌ سبزهایتان ترش هستند، باید از شکر بیشتری در شربت استفاده کنید. بهتر است از گوجه سبزهای ترشی برای درست کردن ترشی گوجه سبز استفاده کنید.

*حتما در ۱۰ دقیقه پایانی دوباره شکر و آبلیمو را بچشید و اندازه کنید، سپس حرارت را خاموش کنید.

*افزودن آب یخ بعد از پختن کمپوت به آب در حال جوش، باعث می‌شود شکل و شمایل گوجه سبزها حفظ شود و ماندگاری کمپوت هم بالاتر برود.

*در هنگام جوشیدن و پختن کمپوت گوجه سبز، درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ کمپوت تیره نشود.

*برای این که کمپوت شکرک نزند، به مواد آن آبلیمو اضافه کنید. جوهر لیمو هم برای افزودن به مایه کمپوت مناسب است.

* اگر می‌خواهید کمپوت را برای مدت طولانی‌تری نگه دارید، بهتر است آن را هواگیری کنید.برای هواگیری باید بطری‌های دربسته حاوی کمپوت را تا نیمه در آب جوش قرار دهید و ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آن‌ها را از آب جوش بیرون بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.

*اگر کمپوت گوجه سبز را در مایکروفر درست کنید، رنگ و طعم کمپوت و حتی ظاهر آن هم بهتر خواهد شد.

*از آن‌جایی که شربت کمپوت زود خراب می‌شود، بهتر است آن را در یخچال و جای سرد نگه دارید.

*برای ریختن کمپوت در بطری، آن‌ها را در شیشه‌های با سایز کوچک بریزید تا بعد از هر بار باز کردن ظرف، کمپوت داخل ظرف تمام شود. باز و بسته کردن زیاد ظرف، باعث می‌شود کمپوت زود فاسد شود.

16182806_981

برای تهیه کمپوت گوجه سبز از میوه رسیده، سالم و بدون لک استفاده کنید.

زمان جوشیدن گوجه‌ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه‌ها له شده و هسته آنها جدا می‌شود.

ده دقیقه تا یک ربع پخت کافی است.

مثل مربا نیاز به قوام آمدن شربت ندارد.

در صورت تمایل می توانید وانیل را با کمی گلاب یا عرق هل جایگزین نمایید.

وانیل قابل حذف است.

در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین‌تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.

می توانید گوجه سبز‌ها را با خلال دندان سوراخ کنید تا زمان پخت، کمتر شده و له نشوند.

هرگز گوجه سبز‌ها را به شربت در حال جوش اضافه نکنید. افزودن گوجه سبز به شربت در حال جوش باعث افزایش زمان پخت کمپوت می‌شود و در نتیجه لایه‌ رویی گوجه سبز‌ها له شده و مغز آن‌ها نپخته باقی می‌ماند. همین عامل باعث کپک زدن کمپوت خواهد شد.

کمپوت گوجه سبز خیلی زود له شده و ظاهر و رنگ ناخوشایندی پیدا می‌کند. افزودن کمی آب یخ هنگام جوشیدن کمپوت، باعث افزایش زمان ماندگاری و حفظ رنگ و ظاهر آن خواهد شد.

افزودن آبلیمو به کمپوت گوجه سبز مانع از کپک زدن آن می‌شود.

کمپوت آلوچه سبز را می‌توانید به مدت ۳ الی ۴ ماه در یخچال نگهداری کنید البته به شرط اینکه کمپوت کاملا سرد شده، سپس در شیشه ریخته شود و شیشه مورد نظر برای نگهداری کمپوت کاملا تمیز و خشک باشد.

کمپوت گوجه سبز را می‌توانید به عنوان یک دسر و میان وعده خوشمزه مورد استفاده قرار دهید یا از آن برای تزیین انواع کیک، بستنی و ژله استفاده کنید.

eo118crgjsfa1x6ogxlw

نظر شما