شناسهٔ خبر: 66536361 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی

شاید برای شما جالب باشد با دل مرغ یا سنگدان و دنبه و به دلخواه کمی گوشت چرخ کرده می توانید یک کوبیده رستورانی ارزان قیمت در خانه تهیه کنید و به سیخ بزنید و کباب کنید.

صاحب‌خبر -

شما می توانید از این رسپی برای پیک نیک و دورهمی ها تهیه کنید و یک کوبیده بدون ریزش داشته باشید. اگر تمام نکات گفته شده را رعایت کنید کوبیده شما مزه فوق العاده می گیرد و به راحتی روی سیخ زده می شود.

کوبیده با دل مرغ از غذاهای خوشمزه و ارزانی است که می‌توانید به راحتی برای پیک نیک یا دورهمی‌هایتان تهیه کنید.

شاید برای شما جالب باشد با دل مرغ یا سنگدان و دنبه و به دلخواه کمی گوشت چرخ کرده می توانید یک کوبیده رستورانی ارزان قیمت در خانه تهیه کنید و به سیخ بزنید و کباب کنید. شما می توانید از این رسپی برای پیک نیک و دورهمی ها تهیه کنید و یک کوبیده بدون ریزش داشته باشید. اگر تمام نکات گفته شده را رعایت کنید کوبیده شما مزه فوق العاده می گیرد و به راحتی روی سیخ زده می شود.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده ارزان خانگی

 سنگدان یا دل مرغ ۵۰۰ گرم

دنبه ۱۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

 آرد ۱ ق غذا خوری

 زعفران ۲ ق غذا خوری

 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم در صورت تمایل

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب کوبیده ارزان رستوانی بدون ریزش با دل مرغ

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید دل مرغ را خوب بشویید و خشک کنید و بعد دنبه را نیز کمی خرد کنید و بشورید. پیاز ها را بشورید و خرد کنید. شما می توانید از دل مرغ بسته بندی و تمیز در فروشگاه استفاده کنید و حتما تاریخ آن را مشاهده کنید. زعفران را با کمی قند بسابید و با چند قطعه یخ دم بگذارید.

مرحله دوم: چرخ کردن مواد

در ادامه باید مواد را چرخ کنید. می توانید از چرخ گوشت یا غذاساز با تیغه خرد کن یا با استفاده از دستگاه ۱۲۳ استفاده کنید و به ترتیب سنگدان و دنبه و پیاز را دو بار از چرخ گوشت رد کنید و یا به کمک دستگاه برقی خود مواد را میکس کنید تا مواد پوره شود.

مرحله سوم: استراحت مواد

حالا باید مواد را داخل یک کاسه بریزید و ادویه ها و زعفران و به دلخواه گوشت چرخ کرده و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید و مواد را مخلوط کنید و ورز دهید و بعد روی مواد را بپوشانید و برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مواد خوب مسنجم شوند و طعم‌ها به خورد هم بروند.

منبع فرادید
انتهای پیام/

نظر شما