شناسهٔ خبر: 66423702 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تشریح اقدامات مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اقدامات مجلس یازدهم در تصویب این لایحه را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

تشریح اقدامات مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛  به نقل از خانه ملت، حاجی بابایی با اشاره به توجه این لایحه به امر رونق تولید گفت: ما موفق شدیم در این لایحه ۳۱ هزار میلیارد تومان در قالب منابع استانی و ملی برای رشد و جهش تولید منابع در نظر بگیریم تا این منابع با تلفیق منابع بانکی تا ۹۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند. همچنین ما ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دیگر را از طریق تسهیلات بانکی پیشنهاد کرده و ۱۰۰هزار میلیارد تومان دیگر را برای سرمایه بانک مسکن در لایحه‌ای بودجه منظور کردیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قسمت‌های مختلف بودجه فعالیت و اقدامات خوبی صورت گرفته است، تاکید کرد: همچنین مجلس در بخش‌های حمایتی لایحه اقدامات شایان توجهی را مد نظر قرار داد؛ در قالب این لایحه حمایت‌های خوبی از کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی ، تامین منابع کالابرگ و همچنین فعالیت‌های مردمی صورت گرفت.

وی با اشاره به اقدامات مجلس در لایحه بودجه درباره مباحث فرهنگی اظهار کرد: در این بخش تقریباً ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع جهت کمک‌های فرهنگی در سراسر کشور در بودجه لحاظ شد. این منابع به ویژه به آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های گوناگون پرداخت خواهد شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایت از بخش کشاورزی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تاکید کرد: همچنین در این لایحه و در بخش کشاورزی ما توانستیم ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای الگوی کشت و کمک‌هایی دیگر منابع اختصاص دهیم.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با اشاره به حمایت از پروژه‌های عمرانی در لایحه بودجه تاکید کرد: در این بخش تلاش کردیم تا ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه طرح های عمرانی را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به مباحث نظارتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تایید کرد: در این لایحه احکام خوب نظارتی در قالب جدولی پیش بینی شده است به ویژه نظارت بر حوزه نفت و شرکت‌های دولتی که باید گفت کار خوب و مهمی در این رابطه انجام پذیرفت.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با اشاره به بررسی مباحث بازنشستگان در این لایحه اظهار کرد: بازنشستگان در زمینه متناسب سازی حقوقشان که با تاخیری همراه بوده، ابراز نگرانی می‌کنند که باید گفت این احکام، احکامی است که باید اجرایی شود و از ابتدای فروردین هم لازم الاجراست.

حاجی بابایی با بیان اینکه منابع متناسب سازی بازنشستگان تامین شده است اظهار کرد: علت تاخیر پرداخت حقوق بازنشستگان به این دلیل بوده که ما باید بر اساس برنامه هفتم این احکام را اجرایی کنیم اما این برنامه ایراداتی داشته که باید در مجلس اصلاح و در نهایت ابلاغ شود. بنابراین اگر ایرادات مربوط به برنامه هفتم در مجلس اصلاح شود و نهایتاً شورای نگهبان این موضوع را تایید کند، به قانون تبدیل شده و بر اساس آن و از ابتدای فروردین ماه متناسب سازی حقوق بازنشستگان انجام خواهد شد و از هر زمانی که احکام مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعمال شود،حقوق بازنشستگان از ابتدای فروردین سال ۱۴۰۳ محاسبه خواهد شد.

نظر شما