شناسهٔ خبر: 65660298 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازدید مدیرکل دامپزشکی مازندران از مراکز عرضه شهرستان ساری

مدیرکل دامپزشکی مازندران با حضور در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان ساری و بازرسی از آن به صورت چهره به چهره با مردم دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران پس از آغاز رسمی طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان با حضور در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان ساری ضمن نظارت بر عملکرد آنان با مردم دیدار و گفتگو کرد.

وی در خصوص تشخیص و خرید گوشت سالم گفت: رنگ گوشت باید بسته به نوع، جنس و سن دام به رنگ طبیعی باشد وسطح خارجی گوشت باید بدون هرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.

آقاپور کاظمی ادامه داد: مردم عزیز دقت نمایند تا سطح خارجی گوشت باید کاملاً تمیز و عاری از خونمردگی، ضربه، بیماری و یا ذرات خارجی باشد و‌ هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید حس شود.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز باید فاقد سوختگی و قارچ زدگی باشد گفت: بافت گوشت باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.

مدیر کل دامپزشکی مازندران همچنین در خصوص مرغ نیز افزود: مردم عزیز باید مواردی همچون تازگی رنگ و بوی طبیعی مرغ و پوستی عاری از چروکیدگی را دقت نمایند.

آقاپور کاظمی تحلیل رفتن عضلات به خصوص در ناحیه سینه را نشانه بیماری انگلی و عفونی دانست و افزود: گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون یا کبود است. گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می‌شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.

نظر شما