شناسهٔ خبر: 64607704 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد:

انسداد ۳۸۰ محور روستایی در برف و کولاک/ ناوگان راهداری فرسوده است

مدیرکل بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در سطح کشور 380 محور روستایی مسدود است که اکثر این روستاها در سه استان اردبیل، آذربایجان غربی و کردستان واقع شده‌اند.

صاحب‌خبر -

غلامعباس بهرامی‌نیا در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره آخرین وضعیت راه‌های اصلی، فرعی و روستایی کشور پس از آغاز بارش برف در استان‌های کشور اظهار داشت: طی بارش‌های برف که از روز چهارشنبه هفته گذشته آغاز شد و تا جمعه ادامه داشت و سپس از روز شنبه با ورود سامانه جدید بارش‌ها آغاز شد، سه استان اردبیل، آذربایجان غربی و کردستان بیشترین درگیری را نسبت به سایر استان‌ها داشتند و بارش برف در این سه استان بیشتر و همره با کولاک شدید بود.

وی با اشاره به محورهای مسدود شده در سطح کشور گفت: از روز گذشته محور اردبیل – آستارا مسدود شده که علت اصلی این انسداد کولاک بوده‌ است. البته از یک ساعت گذشته محور آزادراه تهرا- شمال و کرج- چالوس که روز گذشته مسدود شد، بازگشایی شد.

مدیرکل بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: سایر شریان اصلی در حال حاضر باز است و انسدادی نداریم.

بهرامی‌نیا درباره آخرین وضعیت راه‌های روستایی افزود: در سطح کشور 380 محور روستایی مسدود است که اکثر این روستاها در سه استان اردبیل، آذربایجان غربی و کردستان واقع شده‌اند. در این مدت 200 محور روستایی بازگشایی شده و همچنین در عملیات راهداری 250 وسیله نقلیه گرفتار در برف و کولاک توسط راهداران رهاسازی شدند. همچنین در این مدت 40 مورد ریزش برداری از محورها انجام شد.

وی درباره ارتفاع برف در برخی از روستاها و درگیری ساکنان این روستا با شدت برف در مناطق مسکونی تاکید کرد: راهداران وارد محدوده شهرها و روستاها نمی‌شوند و مسئولیتی هم در این باره ندارند. مسئولیت راهداری و پاکسازی راه‌ها را دارند اما در صورت نیاز همکاری‌هایی با دهیاری‌ها و شهرداری‌ها انجام می‌شود اما پاکسازی سطح روستاها بر عهده راهداری نیست.

مدیرکل بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به وضعیت ناوگان راهداری گفت: هر چند وضعیت ناوگان راهداری روز به روز در حال بهبود است، اما ناوگان فرسوده است و وضعیت خوبی ندارد. البته قرار بر این است که امسال 1000 دستگاه به ناوگان اضافه شود.

بهرامی‌نیا همچنین درباره امکان استفاده از ماشین‌آلات موجود در اموال تملیکی اظهار داشت: به طور قانونی امکان استفاده از این ماشین آلات را نداریم چراکه این ماشین ‌آلات در فرایند مزایده به فروش می‌رسند و طبق قانون نمی‌توانیم وارد مزایده شویم. ‌‌

انتهای پیام/