شناسهٔ خبر: 64383984 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

ضوابط تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا تغییر کرد

اصلاحیه ضوابط تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا با هدف تسهیل شرایط و رفع موانع و پیرو سیاست های اعلامی هیئت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی صادر شد.

صاحب‌خبر -
تین نیوز

ضوابط جدید تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا و شرکت های خود اتکایی رانندگان اعلام شد.

به گزارش تین نیوز، داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، روز 11 دی ماه 1402 اصلاحیه ضوابط تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا را با هدف تسهیل شرایط و رفع موانع و پیرو سیاست های اعلامی هیئت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی صادر کرد.

خبر مهم و پربازدید امروز را بخوانید:

تعویض کامیون فرسوده با کامیون خارجی کارکرده ؛ این فرصت شامل چه کسانی می شود؟

یکی از موارد اصلاح شده در این ضوابط، مربوط به تبصره هشت ماده هشت است که بدین صورت اصلاح شده است: در صورت مالکیت چند شخص در خصوص ناوگان ارایه شده، مالکیت شش دانگ ناوگان ملکی باید به نام شرکت و یا مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره ( با دارا بودن حداقل 10 درصد سرمایه یا سهام شرکت ) باشد.

از دیگر اصلاحات انجام شده در ضوابط تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا مربوط به بخش پنج بند الف ماده 9 و به شرح زیر است: پایانه شرکت باید دارای کاربری حمل و نقلی ، خدماتی، تجاری، صنعتی یا زیرشاخه کاربرهای چهارگانه مذکور به صورت ملکی با سند رسمی یک ساله به نام شرکت باشد. شرکت باید در پایان قرارداد اجاره نامه رسمی نسبت به ارایه تمدیدیه و یا قرارداد اجاره با احراز ضوابط به اداره کل استان اقدام نماید.

از دیگر بخش های اصلاح شده این ضوابط، دستور العمل نحوه فعالیت و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بزرگ مقیاس هوشمند است.

بر اساس این اصلاحیه ، تبصره ذیل به بند 1 ماده 2 به شرح زیر اضافه شده است: امکان ارایه تقاضای تاسیس شرکت حمل و نقل بزرگ مقیاس هوشمند از سوی شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا و یا متقاضیان فاقد پروانه فعالیت فراهم می باشد...

جزئیات بیشتر اصلاحیه ضوابط تاسیس و بهره برداری از شرکت های حمل و نقل بین شهری کالا را در تصاویر زیر ببینید: 

 

ضوابط جدید تشکیل شرکت ها

ضوابط تاسیس شرکت ها

ضوابط جدید تشکیل شرکت ها 1

نظر شما