شناسهٔ خبر: 63225569 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ستاره‌صبح | لینک خبر

واکنش شهردار تهران به انتقادات

صاحب‌خبر -

انتصاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران حواشی بسیاری را در بر داشت؛ از نحوه عملکرد او در سازمان شهرداری گرفته تا نحوه واکنش‌هایش به انتقادها و ادبیاتی که در پاسخ‌دهی به پرسش‌ها به کار می‌برد. برخی از حقوقدان‌ها انتخاب او به عنوان شهردار تهران را غیر قانونی می‌دانستند. انتصابات فامیلی یا آشنایان سیاسی وی نیز در شهرداری حاشیه ساز شده است. ادبیات او در برابر منتقدان نیز متفاوت با شهرداران گذشته بود؛ پاسخ شهردار تهران به یکی از دانشجویان دانشگاه شریف این بود: «وقتی می‌خواهی اسم انقلاب را ببری، گلویت را خوب بمال تا در گلویتان گیر نکند».  

بیلبوردهای تهران کار دست زاکانی داد
اطلاعات آنلاین نوشت: شهردار تهران طی حکمی «مهدی مذهبی» را به عنوان مدیر عامل جدید سازمان زیباسازی شهرداری منصوب کرد تا رضا صیادی، مدیرعامل پیشین از کار کنار برود.
در دو سال گذشته، فعالیت و عملکرد سازمان زیباسازی شهرداری تهران در حوزه تولید محتوای فرهنگی بیلبوردهای تهران واکنش ها و انتقاداتی را در پی داشته است. به تازگی این سازمان بیلبوردهایی مزین به اشعار برخی از شاعران را در نقاط مختلف تهران نصب کرده است. این اقدام نیز واکنش هایی را برانگیخت.
سرهنگ مومنی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران در این باره گفت که اشعاری که سازمان زیباسازی شهر تهران بر روی بیلبوردهای شهر حکاکی کرده، اصلا برای راننده قابل خوانش نیست و به دلیل طولانی بودن این اشعار متاسفانه موجب تصادف رانندگی می شود و باید دقیقا مورد بررسی قرار بگیرد تا عواقبی نداشته باشد و استاندارد باشد.
وی تاکید کرد که بنرها و بیلبوردهای شهر باید کوتاه و مختصر باشد نه اینکه ذهن مخاطب را درگیر کند و با یک نگاه کوتاه راننده مطلب رسانده شود؛ این بلند نویسی استاندارد نیست و تصادفات را رقم می زند، سازمان زیباسازی در رابطه با این اقدام نامه نگاری انجام نداده است و باید کارشناسان برای این موضوع وقت بگذارند.
همچنین سرهنگ مصطفی زینی‌وند، رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ نیز گفت که این بیلبوردهای در کنار جاده یا بزرگراه را می‌توان نوعی به هم ریختگی محیطی در نظر گرفت که الگوهای حرکتی چشم رانندگان را طبیعتا تحت تاثیر قرار می‌دهد و مختل می‌کند و در تصمیم گیری‌های راننده هم مشکلاتی را پدید می‌آورد. اکثر مطالعات در این زمینه بی نتیجه مانده، ولی یک روند ظهور در ادبیات وجود دارد که نشان می‌دهد تبلیغات و بنرها می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.
مهدی پیرهادی، رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران هم بر لزوم استانداردسازی بیلبوردهای شهری تاکید کرد و گفت: قید کردن اشعار طولانی شاعران در بیلبوردها موجب تصادف می شوند، پس بهتر است اشعار کوتاه‌تر شود و در اقدامات بعدی حتما کار کارشناسی انجام دهد؛ این اقدام باید طبق نظر پلیس راهور اصلاح شود.

نظر شما