سسهای سالاد کم کالری گزینهای فوقالعاده برای افزایش طعم سالاد شما هستند. خوشبختانه راههای زیادی برای تهیه آنها در خانه وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه پنج نوع سس سالاد کم کالری را برای شما قرار دادهایم.
سالادها غذاهای سالمی هستند به شرطی که بدانید چگونه آنه را با سس مناسب و سالمی طعم دار کنید. شاید ندانید، اما بیشتر سسهای سالادی که در خواربارفروشی محلی خود پیدا میکنید، حتی سسهای کمچرب، بسیار مغذی نیستند. نه تنها این، بلکه مملو از نمک، چربیهای ترانس و شیرین کنندهها نیز هستند. بله، آنها خوشمزه هستند، اما همچنین دارای کالری بالایی هستند.
خوشبختانه، طیف گستردهای از مواد طبیعی وجود دارد که میتوانید برای تهیه سسهای سالاد سالم و خوشمزه استفاده کنید که حاوی بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما نیز هستند. در واقع، این روزها بسیاری از مردم آنها را انتخاب میکنند. بهترین بخش این است که آنها برای تقریباً هر رژیم غذایی کاملاً مناسب هستند.
ما در این مقاله پنج دستور تهیه سس سالاد عالی را به شما ارائه میدهیم.
بسیاری از مردم فکر میکنند یک سس سالاد خوشمزه و خامهای با یک رژیم غذایی سالم سازگار نیست. با این حال، آنها اشتباه میکنند. کالری اضافی عمدتاً از افزودنیهای شیمیایی موجود در نسخههای خریداری شده در فروشگاه میآید.
خوشبختانه راههای مختلفی برای تهیه سس سالاد کم کالری وجود دارد که طعم سالاد شما را بسیار بهبود میبخشد. حتی بهتر از آن این است که میتوانید آنها را بدون احساس گناه بخورید.
این سری از دستور العملها به راحتی درست میشوند و گیاهان و ادویههای موجود در آنها کالری اضافه نمیکنند. در عوض، آنها مقادیر خوبی از ویتامینها، آنتی اکسیدانها و بسیاری از مواد مغذی دیگر را فراهم میکنند که برای شما مفید است.
برای اطلاع از نحوه تهیه آنها به خواندن ادامه دهید.
۱. سس وینیگرت
در این دستور روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کرده و یک سس خامهای و یکدست با طعم عالی به دست میآورید. وینگرت خانگی یکی از بهترین سسهای سالاد کم کالری است. این واقعا طعم سالاد را بهبود میدهد.
میتوانید با هر نوع سرکهای که در دست دارید یکی درست کنید. نتیجه صرف نظر از آن عالی خواهد بود و با بیشتر سالادها به خوبی جفت میشود. این امر به ویژه در مورد سالادهایی که حاوی پیازچه، گوجه فرنگی و فلفل و سایر سبزیجات هستند، صادق است.
مواد لازم:
دستور تهیه
ابتدا تمام مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس آنها را خوب هم بزنید. در نهایت، سالاد خود را با آن بپوشانید.
۲. وینگرت خردل
خردل به هر غذایی که اضافه شود، حس بسیار خاصی میبخشد. با این وینیگرت به خوبی هماهنگ میشود. زیرا با سایر مواد سنتی مانند سرکه، روغن زیتون و لیمو ترکیب میشود. این سس را با هر گونه مخلوط سبزیجات حاوی کاهو، گوجه فرنگی و پیاز را امتحان کنید.
مواد لازم:
دستور تهیه
ابتدا تمام مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس، همه چیز را خوب مخلوط کنید. در نهایت آن را به سالاد خود اضافه کنید.
۳. سس ماست
این سس بر پایه ماست است و حس تازهای به سالاد شما میبخشد. اگر میخواهید یک سس سالاد خوشمزه و خامهای کم کالری داشته باشید، باید این سس را امتحان کنید.
سسهای مبتنی بر ماست یکی از محبوبترین سسهای سالاد هستند. این به این دلیل است که آنها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها هستند.
مواد لازم:
دستور تهیه
ابتدا همه مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس، آنها را به خوبی مخلوط کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید. وقتی آماده شد، آن را روی سالاد و سبزیجات خود بریزید.
۴. سس سیر
سیر به غذاهای سالادی که سبزیجات زیادی دارند طعم زیادی میبخشد. حتی میتوانید از این سس سیر در ساندویچ و غذاهای سرخ کردنی استفاده کنید.
مواد لازم:
دستور تهیه
ابتدا سیر را له کنید. سپس آنها را به همراه روغن زیتون، سرکه و نمک به غذاساز اضافه کنید. پس از به دست آوردن سس یکدست، مخلوط آماده برای اضافه کردن به سالاد شما است.
۵. سس آووکادو-خیار
این یک سس سالاد کم کالری عالی است و اگر طعم گرمسیری را ترجیح میدهید، آووکادو نه تنها به سالاد شما طعم میبخشد، بلکه بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را نیز تامین میکند. آووکادو یک ماده عالی برای هر نوع سالادی است.
بنابراین، چرا آن را به یک سس سالاد کم کالری اضافه نکنید؟ حتی بهتر از آن، کمی خیار، پونه کوهی و لیموترش برای طعم تندتر استفاده کنید.
مواد لازم:
دستور تهیه
ابتدا خیار و آووکادو را با هم میکس کنید. سپس روغن زیتون، ماست ساده و پونه کوهی را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. وقتی سس غلیظ و یکدستی به دست آوردید، پوست لیمو رنده شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. در نهایت آن را روی سالادتان بریزید.
با تهیه این سسها طعم متفاوتی را به غذاهای سالادی خود اضافه میکنید. همانطور که میبینید، تهیه آنها بسیار آسان است و مواد تشکیل دهنده آنها ارزان است و به راحتی پیدا میشود. علاوه بر این، آنها سبک و ۱۰۰درصد بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی هستند.
منبع: بیتوته