به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مراسم معارفه دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر صبح امروز یکشنبه هفتم خرداد برگزار شد و در این مراسم سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی دبیر سابق این ستاد تودیع و حجتالاسلام محمدحسین طاهری آکردی به عنوان دبیر جدید ستاد معرفی شد.
حجتالاسلام طاهری آکردی متولد سال ۱۳۵۴ در قم است. وی در سال ۱۳۶۸ وارد حوزه علمیه قم شد و در کنار دروس حوزوی به دروس دانشگاهی نیز پرداخت و در سال ۱۳۹۰ موفق به اخذ مدرک دکتری در رشته ادیان و عرفان شد و اکنون به عنوان عضو هیئت علمی و دانشیار گروه ادیان موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) فعالیت میکند.
مشاور فرهنگی رئیس کل دیوان محاسبات کشور ، ریاست مرکز آموزش مجازی موسسه امام خمینی (ره) و ریاست موسسه بین المللی آینده پژوهی، دین و صلح جهانی از سوابق وی است.