شناسهٔ خبر: 59928139 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مفید برای درمان فشار خون و کبد چرب

آش کلوچی غذای خاص مردم نجف آباد در فصل بهار

آش ترش مزه کلوچی از قدیم در فصل بهار در شهرستان نجف آباد پخته می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ برای پخت این آش چغاله بادام، سبزی، حبوبات و نیاز است که طعم ترش دارد و برای درمان بیماری‌های فشار خون و کبد چرب مفید است.

در شهرستان نجف آباد به چغاله بادام، کلوچی گفته می شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_9566648"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3833274/9566648?width=600&height=350"></script></div>

شهرستان نجف آباد بیش از ۵ هزار هکتار باغ میوه دارد که ۲ هزار هکتار آن به باغ‌های بادام اختصاص یافته است.

پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد پخت آش کلوچه در نجف آباد

نظر شما