شناسهٔ خبر: 57616142 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

هر کارمند سالانه چقدر مالیات می‌پردازد؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی مالیاتی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: باید توجه داشت که در مشاغل خرد برای مثال در مشاغل مرتبط با حقوق‌بگیران دولتی، این افراد به طور میانگین سالانه ۹ میلیون تومان مالیات پرداخت می‌کنند، این در حالی است که سایر مشاغل از کل مالیات ابراز شده از سوی ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده است. به عبارت دیگر هر کدام از این مشاغل ابراز کردند که سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مالیات بپردازند.

صاحب‌خبر -

در افزایش میزان مالیات یا وصول درآمد‌های مالیاتی که در ماه‌های اخیر انجام شده، هیچ تفاوت و تمایز بنیادی در پایه و نرخ‌های مالیاتی نسبت به این نرخ‌ها در سال گذشته صورت نگرفته است.

به گزارش ایلنا، رئیس مرکز برنامه‌ریزی مالیاتی سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: باید توجه داشت که در مشاغل خرد برای مثال در مشاغل مرتبط با حقوق‌بگیران دولتی، این افراد به طور میانگین سالانه ۹ میلیون تومان مالیات پرداخت می‌کنند، این در حالی است که سایر مشاغل از کل مالیات ابراز شده از سوی ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده است. به عبارت دیگر هر کدام از این مشاغل ابراز کردند که سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مالیات بپردازند.

مهدی موحدی بکنظر درباره انتقادات مطرح شده مبنی بر ایجاد فشار بر روی اصناف برای افزایش درآمد‌های مالیاتی اظهار داشت: در افزایش میزان مالیات یا وصول درآمد‌های مالیاتی که در ماه‌های اخیر انجام شده، هیچ تفاوت و تمایز بنیادی در پایه و نرخ‌های مالیاتی نسبت به این نرخ‌ها در سال گذشته صورت نگرفته و افزایش میزان مالیات حاصل از افزایش پایه‌ها و نرخ‌های مالیاتی نبوده و همان اعداد و ارقام سال گذشته است.

وی ادامه داد:، اما عامل موثر اتفاقی بوده که در حوزه مالیات شاغل رخ داد که رسیدگی به مالیات حوزه مشاغل به تدریج آغاز شد و بنا به اظهارنامه‌ای که صاحبان مشاغل در خرداد ماه ۱۴۰۱ به سازمان امور مالیاتی تسلیم کردند این رسیدگی‌ها آغاز و به تحقق رسید. نکته حائز اهمیت این است، تفاوتی که نسبت به سال گذشته ایحاد شد در ساماندهی حساب‌های فروش بود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: در رسیدگی‌های مالیاتی در حوزه مشاغل سال گذشته شواهد و قرا‌ئن دیگری حاکم بود، اما امسال شرایط به گونه دیگری تغییر پیدا کرده به‌طوریکه در یک سال گذشته به واسطه اجرای بند م تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۰ که ناظر بر حساب‌های متصل به دستگاه‌های پوز و درگاه‌های پرداخت بود که به عنوان حساب فروش تلقی می‌شوند؛ شفافیت بخشی در حوزه درآمد و فروش صاحبان مشاغل انجام شد. یعنی در درآمد فروش که صاحبان مشاغل ابراز می‌کردند، تحولی صورت گرفت و باعث شد که اعداد و ارقام حساب‌های فروش یک واکشی اطلاعات صورت بگیرد.

برچسب‌ها:

نظر شما