شناسهٔ خبر: 57448317 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ضرغامی: گردشگری می‌تواند منبع درآمد پایدار کشور باشد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با توجه به جاذبه‌های بی نظیری که در نقاط مختلف میهن اسلامی وجود دارد، گردشگری می‌تواند بعنوان منبع درآمد پایدار کشور قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، عزت الله ضرغامی ظهر امروز در دیدار با آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان مرکزی از دولت، نظام، استان و مجموعه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قدرانی کرد و افزود: اینجانب تاکنون به بیش از ۱۱۰ شهر سفر کرده‌ام و اعتقادی به سفر خارجی ندارم و تمام وقت خود را در راستای سفرهای استانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات گردشگری و صنایع دستی معطوف کرده‌ام.

وی همچنین بابت تاخیر به سفر استان مرکزی از مردم این استان عذرخواهی کرد و اظهار داشت: در جریان این سفر از روز گذشته تاکنون، تصمیمات خوبی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی اتخاذ شده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توسعه صنعت گردشگری را منوط به همکاری‌های برون دستگاهی عنوان کرد و اظهار داشت:صنعت گردشگری در کشور با مشکلات بسیاری مواجه است و در حال پیگیری این مشکلات هستیم و طی یک سال گذشته نیز گام‌های بلندی برداشته شده است.
ضرغامی خاطرنشان کرد: با توجه به جاذبه‌های بی نظیری که در نقاط مختلف میهن اسلامی وجود دارد، گردشگری می‌تواند بعنوان منبع درآمد پایدار کشور قرار گیرد.

ضرورت استفاده‌ از ظرفیت صاحب نظران و نخبگان در امر توسعه گردشگری

آیت‌الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز گفت: استان مرکزی دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش‌های مختلف است دارد که در رأس این ظرفیت‌ها، بیت تاریخی امام خمینی(ره) در شهرستان خمین قرار دارد.

وی افزود: تقویت روابط با کشور عراق ضروری است و باید در وزارت میراث فرهنگی نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در آستانه تدوین سیاست‌های برنامه هفتم قرارداریم، خاطرنشان کرد: تلاش برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری همچنین جذب سرمایه گذاران، مسیر را برای رونق اقتصادی و به دنبال آن توسعه همه جانبه کشور هموار خواهد کرد.

امام جمعه اراک اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری موضوعی است که باید در تدوین سیاست‌های برنامه هفتم توسعه با جدیت دنبال شود. 

وی با تأکید بر ضرورت استفاده‌ از ظرفیت صاحب نظران و نخبگان در امر توسعه گردشگری، اظهار داشت: صنایع‌دستی یکی از راه‌های مهم برای معرفی فرهنگ و اصالت سرزمین در راستای افزایش رونق گردشگری به شمار می‌رود که با رونق اقتصادی ارتباط مستقیم دارد و باید مورد توجه مسئولین ذیربط قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر ضرورت توجه به روستاهای استان در جهت ترویج بوم گردی تاکید کرد و گفت: باید زمینه معرفی، تجازی سازی و صادرات صنایع دستی استان توسط میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فراهم‌ شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه دولت در بخش‌های مختلف گام های بلندی برداشته و آمادگی همکاری با دولت در برنامه هفتم و همه بخش‌ها در داخل کشور و بین‌الملل وجود دارد.

دری نجف آبادی افزود: حفظ فضاهای گردشگری و بناهای تاریخی منجمله بازار تاریخی اراک ضروری است و باید بطور جدی مورد مراقبت و پاسداری قرار گیرد و برای مرمت و بازسازی همکاری های لازم انجام شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه گردشگری استان وجود دارد که متأسفانه مورد توجه قرار نگرفته است.
 محمد حسن آصفری در حاشیه سفر وزیر میراث فرهنگی به استان در دیدار با نماینده ولی فقیه با انتقاد از کم توجهی به آثار تاریخی و گردشگری استان مرکزی، عنوان کرد: استان مرکزی با وجود ظرفیت‌های بالا در صنایع دستی و گردشگری متاسفانه مورد کم لطفی و کم توجهی قرار گرفته است‌.

وی خاطرنشان کرد‌: بازار اراک یکی دیگر از آثار تاریخی شهر اراک است که به دلیل اختلاف میان اوقاف، میراث فرهنگی و بخش خصوصی مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

آصفری با بیان اینکه تالاب آق گل خنداب از دیگر آثاری است که رها شده، گفت: برای امامزادگان ۷۲ تن نیز برنامه خاصی وجود ندارد و شهرستان کمیجان با توجه به وجود روستای وفس که‌ دارای قدمت بالایی است کمتر مورد توجه قرار گرفته است. 

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای گردشگری در استان وجود ندارد، تصریح کرد: فرودگاه اراک به سبب نزدیکی به تهران مورد استقبال قرار نمی گیرد این در حالی است مطالعات راه آهن اراک نیز برای دو خطه کردن انجام شده اما اجرایی نشده است.

پایان پیام/

نظر شما