شناسهٔ خبر: 56099550 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

روغن زیتون چه کمکی به هضم غذا می‌کند؟

از روغن زیتون می توانید برای پختن غذا، چاشنی سالاد یا درست کردن نان استفاده کنید.

صاحب‌خبر -

جی پلاس، محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغن‌های غنی از چربی‌های غیراشباع که حاوی چربی‌های سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ روغن زیتون حاوی یکی از پروتئین‌هایی است که می‌تواند از تجمع پلاکت‌های خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند. باید توجه داشت که میزان این نوع پروتئین به طور چشمگیری افزایش می‌یابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی اگر سرشار از چربی‌های غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال کاهش خطر سکته قلبی می‌شود.

محققان همچنین دریافتند که این نوع پروتئین در شب موثرتر است و به همین دلیل رژیم غذایی که فواید روغن زیتون را در نظر می‌گیرد و کیفیت خواب خوب را به افراد ارائه می‌دهد. شایان ذکر است که این روغن همچنین از سکته مغزی نیز جلوگیری می‌کند.

 

برچسب‌ها:

نظر شما