شناسهٔ خبر: 55981259 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سخنگو کمیسیون آموزش: آموزش دانش‌آموزان از فضای مجازی به کلاس‌ها منتقل شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به لزوم توجه مسؤولان به دانشگاه‌های فرهنگیان بر اساس تأکیدات رهبر انقلاب، گفت: باید آموزش دانش‌آموزان از فضای مجازی به سر کلاس‌ درس و آموزش حضوری منتقل شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، رضا حاجی‌پور عصر امروز در مراسم کلنگ‌زنی ساختمان آموزشی مرکز آموزش عالی بیت‌الهدی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان مکانی برای تربیت معلمان آینده کشورمان است تا دست به رشد و تربیت استعدادهای فرزندان این مرز و بوم بزنند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در مورد دانشگاه فرهنگیان، افزود: معظم‌له می‌فرمایند که دانشگاه فرهنگیان باید احیا شود پس لازم است مسؤولان با نگاه ویژه به احیای این مراکز علمی و تحقیقاتی بپردازند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تعداد زیادی از نیروهای معلم از طریق بخشنامه شورای انقلاب فرهنگی برای جذب در نظر گرفته شدند که باید آموزش‌های لازم در دانشگاه فرهنگیان انجام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ مورد جذب نیروی معلم داریم، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب تأکید بر آموزش معلمان داشتند همچنین معتقدم باید همه آموزش‌ها در حوزه حق‌التدریسی، برون‌سپاری، خریدخدمتی، نهضت سوادآموزی، سربازمعلم و معلمان غیرانتفاعی از دانشگاه فرهنگیان عبور کند تا دغدغه رهبر انقلاب مبنی بر احیای دوباره دانشگاه فرهنگیان و آموزش کامل و جامع معلمان برطرف شود.

حاجی‌پور با اعلام اینکه بیش از دو سال از شیوع و همه‌گیری ویروس منحوس کرونا می‌گذرد، یادآور شد: با ورود کرونا در امر آموزش معلمان با روند منفی روبرو بودیم که معلمان از اموزش مستقیم به دور شدند.

وی با اشاره به اینکه معلم باید شاگرد را در کلاس درس ببیند و شاگرد نیز باید معلم را مشاهده کند، خاطرنشان کرد: آموزش دانش‌آموزان در فضای مجازی با چالش‌های بزرگ همراه است و امیدواریم با کاهش روند کرونا دوباره معلمان و دانش‌آموزان به کلاس‌های درس بازگردند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این شهرستان سکاندار حوزه‌های رقابتی و علمی دانش‎آموزان است، گفت: تعداد ۱۰۰ نفر از دانش‌آموزان آملی رتبه‌های زیر ۱۰۰ را به نام خود ثبت کردند.

حاجی‌پور با اعلام اینکه سال گذشته مبلغ ۱۵ میلیارد تومان در حوزه آموزشی شهرستان آمل اعتبار اختصاص یافت، گفت: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان امسال به حوزه آموزشی آمل اختصاص یافت که ۱۵ میلیارد تومان آن به آموزش و پرورش سپرده شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران نیز در این مراسم با اعلام اختصاص یک تخت برای هر دانشجوی تربیت معلم، اظهار کرد: این دانشگاه شبانه‌روزی بوده و باید مکان آن در شأن تربیت معلمان باشد.

لطف‌الله مهدوی افزود: ساختمان جدید دانشگاه فرهنگیان آمل برای استفاده آموزشی و اداری به مساحت ۳۰۰ متر مربع در چهار طبقه بوده تا بتواند بخشی از مشکلات را حل کنیم.

وی با اشاره به انجام اقدامات اولیه ساخت و بودجه ساختمان جدید دانشگاه تربیت معلم آمل، بیان کرد: یکی از مشکلات دانشگاه‌های تربیت معلم عدم وجود زمین در مجاورت آنها است و انتظار داریم مجاورت مراکز تربیت معلم در سراسر مازندران توسعه‌یافته باشد تا بتوانیم از فضای موجود برای وسعت فیزیکی، اختصاص پارک تفریحی و زمین ورزشی بهره بگیریم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران با اعلام اینکه ورزش برای دانشجویان بسیار مهم است و باید معلمان سالم و پویا تحویل جامعه و مدارس دهیم، با اشاره به اهمیت ورزش صبحگاهی و اختصاص فضای لازم برای دانشجویان، گفت: برای ساخت این ساختمان آموزشی و علمی بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که بخشی از آن از منابع داخلی و بخش دیگر از توان خیران نیک‌اندیش تأمین می‌شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان آمل در این مراسم با اعلام اینکه دانشگاه فرهنگیان نمونه برجسته آرمان‌های تربیت اسلامی است، اظهار کرد: از مسؤولان انتظار داریم به این دانشگاه فعال توجه ویژه شود.

معصومه رضایی‎منش با اشاره به کمبود امکانات در این دانشگاه، گفت: ساختمان جدید آموزشی مرکز آموزش عالی بیت‌الهدی دانشگاه فرهنگیان در زمین مجاور مرکز احداث می‌شود که بخشی از آن توسط خیر نیک‌اندیش اهدا شد.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون این مرکز آموزشی ۴۴۶ دانشجو دارد و ظرفیت افزایش ۴۰۰ تخت دیگر را داریم، بیان کرد: در مرحله نخست امسال تعداد ۴۰ دانشجو جذب کردیم و هدف‌مان توسعه رشته‌های دانشگاهی با قدمت و احیای آنها است.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ع

نظر شما