به گزارش ایمنا و به نقل از میزان مسعود ستایشی امروز چهارشنبه _پانزدهم تیرماه_ در نشست با خبرنگاران ضمن تسلیت به بازماندگان حادثه زلزله شهرستان بندر خمیر در استان هرمزگان، اظهار کرد: پس از وقوع این حادثه، حجتالاسلام محسنیاژهای رئیس قوه قضائیه بر همکاری و همیاری سایر دستگاههای ذیمدخل در حوزه مدیریت بحران و بسیج امکانات، تأمین امنیت در حوزه وقوع زمینلرزه و کاهش سختیهای پس از وقوع زمینلرزه در استان هرمزگان تأکیدهای مختلفی داشت.
وی افزود: رئیس قوه قضائیه تأکیدهای مؤکدی بر پیگیری مطالبات قانونی زلزلهزدگان به مسئولان مربوطه ابلاغ کرد که نظارت بر توزیع عادلانه امکانات و خدمات یکی از دستورات وی در این رابطه بود. یکی از اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز مشکلات در حوزه زمینلرزه، اصلاح بافتهای فرسوده و انجام اقدامات پیشگیرانه است.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به سقوط هواپیما ایرباس در دوازدهم تیرماه سال ۱۳۶۷ بر فراز آسمان خلیجفارس، تصریح کرد: وقوع این حادثه دلخراش در تاریخ ماندگار ماند و این هواپیمای مسافربری موردحمله نیروهای تجاوزگر و جنایت شیطان بزرگ قرار گرفت. در این حادثه ۲۹۸ نفر از هموطنان اعم از مسافر و خدمه به شهادت رسیدند که ۶۶ نفر از این شهدا، کودکان خردسال بودند.
پذیرش نقد یکی از موفقیتهای قوه قضائیه است
وی با اشاره به پایان هفته قوه قضائیه، افزود: سعی بر این بود تا در این هفته تلاشهای خدمت گذاران در عرصه قضا و حقوق اسلامی را تبیین کنیم. یکی از توفیقات قوه قضائیه، تبیین سند مترقی تحول و تعالی بود، همچنین در آخرین روز از هفته قوه قضائیه، رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان قضائی کشور، همگان را در جهت استمرار این حرکت ارزشی مجموعه قضائی راهنمایی کردند.
ستایشی بابیان اینکه یکی از موفقیتهای قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی، دریافت و پذیرش نقد بوده است، گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در این رابطه اقداماتی را صورت داد و در جشنواره نقد برتر، آثار ارسالشده در این حوزه موردبررسی قرار گفتند.
وی ادامه داد: درصدد این هستیم تا با تشکیل هیئتهای داوری نقدهای دریافتی را بررسی و پالایش کنیم تا پس از ارسال موارد برای دبیرخانه، در مردادماه امسال پس از تشکیل کمیته منتخب این نقدها موردبررسی و اعمالنظر قرار گیرند.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: ۵۵۰ عنوان مقاله در این جشنواره دریافت شده که ۳۲ درصد از این موارد در خصوص رسیدگی به موضوعات تظلمات، تعدیات، رسیدگی به شکایات و حلوفصل دعاوی، ۲۳ درصد موارد در خصوص نظارت بر حسن اجرای فرامین، ۱۹ درصد در خصوص احیای حقوق عامه، ۱۸ درصد پیشگیری از وقوع جرم، سه درصد مسائل مدیریتی و پنج درصد نیز مربوط به سایر موارد و موضوعات است.
آخرین وضعیت پرونده نهرخواری در بهبهان
وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده نهر خواری در بهبهان گفت: این پرونده در شهرستان بهبهان تشکیلشده است. در این پرونده ۲۶ هزار مترمربع از بستر نهر آب طبیعی با نخالههای ساختمانی مسدود و سپس اراضی به مسکونی تغییر کاربری دادهشده است و به فروش رسیده است. ۵ نفر در این موضوع برای ارتکاب این جرم شناسایی و برای آنها قرار تأمین قانونی صادرشده است.
ستایشی ادامه داد: ۲۸ اسفندماه سال ۱۴۰۰ فرایند قانونی و تفهیم اتهام و صدور قرار تأمین انجامشده و این پرونده از دادسرا به دادگاه خواهد رفت. همچنین این افراد در مرحله اول تحت قرار بازداشت موقت بودند و در مرحله بعد تحت قرار وثیقه قرار گرفتند و با تودیع وثیقه به مبلغ ۲۰ میلیارد ریالی آزاد شدند تا فرایند قانونی طی شود و احکام قانونی صادر شود.
وی افزود: یکی از این افراد کارمند سازمان ثبتاسناد و املاک، دیگری بازنشسته سازمان ثبتاسناد و املاک کشور و نفر سوم از اعضای تعاونی مسکن بوده است و دستگاه قضائی برخورد قاطع و قانونی را با این افراد خواهد داشت.
آخرین وضعیت پرونده سرقت بانک ملی
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به آخرین وضعیت پرونده سرقت بانک ملی در سال گذشته در شهرستان قائمشهر و استرداد سارقان به کشور، گفت: متهمان محکومبه حبس شدهاند و احکامشان هم قطعیت پیداکرده است. در حال حاضر وثیقه به لحاظ نبود حضور این افراد ضبطشده است. این افراد متواری شدهاند و نیابت قضائی دادهشده تا بهسرعت دستگیر شوند.
وی ادامه داد: بنا بر دستور رئیس قوه قضائیه برای پیگیری این موضوع از طریق مراجع انتظامی برای رفع ابهام؛ دادستان انتظامی قضات این موضوع را بررسی کرده و اگر به موضوعی رسیدند که ناظر بر تخلف انتظامی بود، اعلام و مطابق قانون به این موضوع رسیدگی خواهد شد.
ستایشی در خصوص نبود ممنوعالخروجی این افراد، گفت: این موضوع چارچوب مشخص خود را دارد و حدود آن معلوم است لذا تشخیص این مسئله با قاضی است. بهمحض اینکه نتایج این مسئله مشخص شود، ما مراتب را خیلی شفاف منعکس میکند.
پرونده ۲ جاسوس فرانسوی در حال رسیدگی است
وی با اشاره به جزئیات وضعیت پرونده و حکم صادره شده دو جاسوس فرانسوی که در بازداشت قرار دارند، اظهار کرد: این پرونده مربوط به تلاشها و خدمات سربازان گمنام امام زمان (عج) است. ضابط خاص بهموجب قانون در این قضیه ورود پیداکرده و اقدامات قانونی را بهمنظور کشف جرم و اقدام مجرمانه انجام داده است.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: با دقت، صحت و فوریت بدون کم و کاستی تعقیب این دو فرد بر اساس دستور مقام قضائی صورت گرفت و در حال حاضر رسیدگی به پرونده دو جاسوس فرانسوی در مرحله دادسرا قرار دارد و محرمانه است.
وی اضافه کرد: تمام فرآیند رسیدگی در حوزه داخلی و بینالمللی با دقت و سرعت لازم مطابق موازین شرعی و قرارت قانونی در حال رسیدگی است. این پرونده قابل قیاس با فرایندهای رسیدگی چون پروندههای اسدالله اسدی و حمید نوری نیست و این موارد ظلمی بوده که در خارج مرز در حال اتفاق است.
ستایشی بابیان اینکه اطمینان داشته باشید که با قاطعیت در مورد این پرونده تصمیمگیری خواهد شد، تصریح کرد: دستور جلب دو جاسوس فرانسوی در ۱۸ اردیبهشتماه صادر و تفهیم اتهام انجامشده و اتهام این دو جاسوس اجتماع و تبانی بهقصد اقدام علیه امنیت کشور بوده که در حال حاضر تحت بازداشت موقت قراردادند.
وی بابیان اینکه در حال حاضر تحقیقات در خصوص این پرونده انجام میشود و بهمحض اینکه نتیجه مشخص شود، اعلام میکنیم، افزود: با عناصر داخلی استکبار و کسانی که خلل در حوزه امنیت ایجاد کنند بهطورقطع شناسایی، معرفی و مطابق موازین برخورد قانونی صورت میگیرد. علاوه بر دو جاسوس فرانسوی که دستگیر شدند تعدادی دیگر که مرتبط با این افراد در داخل کشور بودند موردبررسی و تعقیب قرار گرفتند.
۱۲۲ راهکار سند تحول بهطور کامل اجرایی شده است
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اهمیت سند تحول قضائی گفت: این سند جایگاه ویژهای دارد. در این سند تکلیف به اجرا داریم و باید تمام ابعاد آن به نحو احسن عملیاتی و اجرایی شود. از مجموع ۲۰۹ راهکاری که در سند تحول پایش شده تاکنون ۱۲۲ راهکار و یا اقدام، کامل اجرایی شده است. در برنامه کوتاهمدت، ۹۰ درصد پیشرفت، در مورد برنامههای میانمدت ۷۰ درصد پیشرفت داشتیم و برای اجرای برنامههای بلندمدت دو سال زمانداریم.
وی با اشاره به میزان پیشرفت راهکارها و اقدامات سند تحول، اظهار کرد: برخی نکات سند تحول متضمن و یا مستلزم قانون است، باید لایحهای تنظیم و در قوه مقننه و بعد شورای نگهبان مطابق قانون به تصویب رسد. مواردی هم در حوزه دستگاه اجرایی و برخی مربوط به حوزههای پیشگیرانه است در این موارد توقع داریم مانند همایش سراسری قوه قضائیه که ششم تیرماه برگزار شد، هماهنگی و همافزایی قوا در اجرای سند تحول را شاهد باشیم. سران قوا در همایش قوه قضائیه تا پایان جلسه مطالب را استماع و نکاتی را اشاره کردند که برای قوه قضائیه و نظام بسیار ارزشمند بود.
ستایشی با اشاره به اقدامات ویژهای که در راستای اجرای سند تحول صورت گرفته است، اضافه کرد: تشکیل بانک ژنتیک مجرمان و ایجاد سامانه سجل محکومیت مالی باید اجرا شود. سامانه جامع عملکرد بازرسان کل کشور نیز صد درصد انجامشده است. همچنین ۲۰ سامانه در حوزه فناوری اطلاعات و ابلاغها قضائی باید ایجاد شود که با تلاش مرکز فناوری اطلاعات قوه صورت گرفته و بر روند کار نظارت میشود. وضعیت اجرای تکلیف در سند تحول تا پایان تیرماه، برای رئیس قوه قضائیه ارسال میشود که در صورت تائید، اطلاعرسانی میشود.
دستگاه قضائی از نظرات کارشناسی ضابطان بهره خواهد برد
ستایشی در پاسخ به این سوال که در دیدار مسئولان قضائی با رهبر انقلاب، ایشان اعلام کردند که دستگاه قضائی نباید تحت تأثیر ضابطان قرار گیرد. آیا عملکرد قوه قضائیه در خصوص اقدامات ضابطان تغییری خواهد کرد؟، گفت: با فرامینی که رهبر معظم انقلاب داشتند، توجه و تذکری که در موضوعات مختلف و از جمله ضابطان خاص و عام اعلام کردند، توجه ویژهای به این موارد خواهیم داشت و ملاک عمل دستگاه قضائی خواهد بود. دستگاه قضائی به صورت مستقل عمل میکند و از نظرات کارشناسی ضابطان بهره کافی را خواهد برد.
آخرین وضعیت پرونده اختلاس ۷۳۰ میلیون دلاری در یکی از زیر مجموعههای وزارت جهاد کشاورزی
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره روند رسیدگی به موضوع اختلاس ۷۳۰ میلیون دلاری در یکی از زیر مجموعههای وزارت جهاد کشاورزی که اخیراً مطرح شده و در سازمان بازرسی کل کشور نیز درحال بررسی است، اظهار کرد: در این خصوص رئیس سازمان بازرسی کل کشور گزارش مربوطه را به رئیس قوه قضائیه ارائه کرده است و این موضوع باید پیگیری و مطالب توسط سازمان نظارتی بازرسی کل کشور تا انتهای فرآیند تعقیب و رسیدگی شود.
وی افزود: این پرونده بر اساس اقدامات سازمان تعاون روستایی در فروردین ماه ۱۴۰۱ در رابطه با قراردادی و تعهداتی که با یک شرکت خصوصی در حوزه گندم، جو، روغن، ذرت و کنجاله سویا انجام داده است، تشکیل شده و با پیگیریهای صورت گرفته، پرونده برای رسیدگی به دادسرای تهران ارسال خواهد شد.
تشریح آخرین اقدامات در خصوص پرونده حمید نوری
ستایشی در پاسخ به سوال در مورد آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص پرونده حمید نوری دیپلمات ایرانی که ۵۰ روز از آخرین جلسه دادگاه وی گذشته است، گفت: آقای نوری دو سال و هشت ماه به صورت مداوم در انفرادی بوده و وضعیت بینایی وی در وضعیت وخیمی است و باید به چشم پزشک رجوع کند که از این امر محروم شده است.
وی گفت: با وجود دستور قاضی پرونده مبنی بر رفع تمامی محدودیتها در مورد حمید نوری، این محدودیتها تشدید هم شده و تماسهای وی با خانوادهاش نیز محدود تر شده است.
ستایشی، تصریح کرد: نوری تا ۲ سال اجازه ملاقات با خانواده خود را نداشته در ۶۰ روز اخیر هم در انفرادی بوده است. همچنین ۴۰ روز تماس وی با خانوادهاش به طور کامل قطع بوده و وکلای نوری هم ارتباطات حداقلی با وی دارند.
سخنگوی دستگاه قضا ضمن تشکر از وزیر خارجه که با جدیت در حال پیگیری موضوع هستند، افزود: در حال حاضر مطالبه ایران از سازمان زندانهای سوئد که زیر مجموعه دولت این کشور فعالیت میکند رفع محدودیتها و آزادی حمید نوری است.
تشریح اقدامات عدلیه در بهبود وضعیت زندانیان
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامههای قوه قضائیه در خصوص بهبود وضعیت زندانها و همچنین ارتقای حقوق محکومان در محاکم قضائی و همچنین میزان استفاده قضات از مجازاتهای جایگزین حبس، بیان کرد: در بحث زندان موارد مختلفی اطلاع رسانی شده است. عمده خدمات در این حوزه به خانواده زندانیان و کسانی که آسیب پذیر هستند، باز میگردد و جزو جامعه هدفی تلقی میشوند که نیازمند کنترل، رسیدگی، نظارت، دادرسی و توجه هستند.
ستایشی با بیان اینکه هدف اصلی کاهش جمعیت کیفری در زندانها است، تصریح کرد: زندانی کردن افراد افتخار دستگاه قضائی نیست. افتخار دستگاه قضائی این است که با افراد مستحق حبس، با قاطعیت و بدون فوت وقت، برخورد قانونی انجام شود که اراذل و اوباش، مخلان امنیت و هنجارشکنان جزو این دسته از افراد هستند.
سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه در بحث اقدامات تأمینی و حمایتی فعالیتهای مناسبی صورت گرفته است، ادامه داد: در بحث حوزههای بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، برنامهریزی اشتغال و حرفه آموزی برای مددجویان، برنامه راهنمایی و مشاوره مددجویان، آموزش مهارتهای ده گانه زندگی به زندانیان، برنامه حمایتی مؤثر جهت آزادی و تعجیل در آن، اشتغال خانوادههای زندانیان از طریق اهدای تسهیلات از محل اعتبارات کمیته امداد، برنامه مشاوره زندانیان آزاد شده، بیماریابی و مراقب درمان در حوزه زندان اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی دیگر از اقدامات در بحث فرهنگی در زندان است، گفت: بر مقوله ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، حوزه تئاتر، سینما، هنرهای فکری اسلامی، سنتی و ایرانی و همچنین بحث ورزش زندانیان اقدامات مناسبی در زندانهای کشور صورت گرفته است.
ستایشی، اظهار کرد: امیدواریم تا پایان شهریور امسال به اشتغال ۳۰ درصدی زندانیان و تا پایان اسفند ماه سال جاری به اشتغال ۵۰ درصدی زندانیان دست پیدا کنیم. رقم استفاده از پابند برای زندانیان نیز صعودی است و تعداد قابل توجهی نیز پابند الکترونیک برای زندانیان تهیه شده است. در حال حاضر زندانهای کشور این آمادگی را دارند تا با همکاری دادگاه استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان را اجرایی کند.
اقدامات مؤثر عدلیه در شناسایی و مقابله با گلوگاههای فساد
ستایشی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری همواره در زمینه ساختارهای فسادزا تاکیداتی داشته اند، قوه قضائیه تاکنون در زمینه مقابله با ساختارهای فسادزا چه اقداماتی را انجام داده است، گفت: مسئولان قوه قضائیه فرامین مقام معظم رهبری را در روز ۷ تیرماه دریافت کردند که رئیس قوه قضائیه در جلسات مسئولان عالی قوه قضائیه مطالب و نکاتی را مطابق با آن مطرح خواهد کرد.
وی تاکید کرد: امر مقام معظم رهبری برای یکایک مسئولان قوه قضائیه فصل الخطاب است. باتوجه به ظرفیتهای موجود تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت و مسئولان قوه قضائیه در زمینه شناسایی و مقابله بی امان با گلوگاههای فساد اقداماتی را انجام داده اند.
ستایشی اظهار کرد: نگاه رئیس قوه قضائیه این است که باید فساد حذف و محو شود که در این بخش تمام تلاشمان را انجام خواهیم داد. در همین راستا تاکنون اقدامات مؤثری از سوی قوه قضائیه در زمینه بازرسی موارد فسادزا صورت گرفته است.
صدور قرار قانونی برای متهمان سانحه قطار مشهد – یزد
ستایشی در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی قوه قضائیه به سانحه قطار مشهد – یزد، گفت: ۱۸ خرداد ماه این حادثه رخ داد و تعدادی از مسافران این قطار فوت و تعدادی مصدوم شدند.
وی با بیان اینکه تعداد مصدومان این حادثه ۸۷ نفر بودند که بلافاصله به مرکز درمانی در حوزه شهرستان طبس منتقل شدند، گفت: رئیس کل استان، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان به سرعت در محل حادثه حضور پیدا کردند و با حضور مقامات اجرایی، مجموعه اقداماتی که صورت گرفته را مدیریت کردند.
ستایشی با بیان اینکه مسئولان نظارت لازم را بر این حادثه انجام دادند و جمعآوری ادله لازم در این حادثه جمعآوری شد، بیان کرد: لوکوموتیوران، راننده بیل مکانیکی، رئیس قطار، متصدی ترافیک خط از جمله افرادی بودند که در این حادثه مورد بررسی قرار گرفتند و برای بازپرسی معرفی و تفهیم اتهام شدند و قرار قانونی برای این افراد صادر شده است.
وی با بیان اینکه در این بخش تفهیم اتهام صورت گرفته است، بیان کرد: این افراد در تاریخ ۲۳ خرداد برای تحقیقات در کمیسیون سوانح ریلی، تحویل پلیس راه شرق و سپس به زندان فرستاده شدهاند.
ستایشی ادامه داد: افرادی که با تودیع وثیقه میتوانستند آزاد شوند، مطابق قانون برای آنها تصمیم گرفته شده و وثیقه از آنها اخذ و آزاد شدند.
سخنگوی دستگاه قضا، افزود: برای تسریع در پیگیری مسائل قضائی خانواده جانباختگان این حادثه، پرونده این حادثه به دادگستری استان یزد اعاده شد.
وی ادامه داد: مطابق قانون این پرونده به دیوان عالی کشور ارسال میشود و دیوان به صورت فوقالعاده به آن رسیدگی میکند و در صورت موافقت، پرونده برای ادامه رسیدگی به یزد ارسال میشود.
ستایشی با اشاره به نظریه کمیسیون سوانح ریلی که در تاریخ ۱۳ تیرماه ارسال شده است، بیان کرد: این نظریه در ۷ مورد تهیه و درصد تقصیر و قصور هر یک از عوامل تعیین شده و براساس این مسئله اقدامات بعدی قضائی نسبت به مقصران انجام خواهد شد.
ستایشی در ادامه این جلسه و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیراً رئیس بنیاد شهید اعلام کرده که در بانک زیر مجموعه این بنیاد، ۵ هزار میلیارد اختلاس صورت گرفته است، آیا گزارشی از این مسئله به قوه قضائیه ارسال شده است و یا خیر؟ گفت: در خصوص بانک زیر مجموعه بنیاد شهید پروندهای مطرح است.
وی با بیان اینکه عدهای در این بانک درباره این پرونده نقش داشتند، گفت: با صدور کیفرخواست، این پرونده به شعبه ۱۵ دادگاه کیفری یک تهران ارسال شده است.
تشکیل پرونده برای بانک زیر مجموعه بنیاد شهید
ستایشی در ادامه این جلسه و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیراً رئیس بنیاد شهید اعلام کرده که در بانک زیر مجموعه این بنیاد، ۵ هزار میلیارد اختلاس صورت گرفته است، آیا گزارشی از این مسئله به قوه قضائیه ارسال شده است و یا خیر؟ گفت: در خصوص بانک زیر مجموعه بنیاد شهید پروندهای مطرح است.
وی با بیان اینکه عدهای در این بانک درباره این پرونده نقش داشتند، گفت: با صدور کیفرخواست، این پرونده به شعبه ۱۵ دادگاه کیفری یک تهران ارسال شده است.
ستایشی ادامه داد: قضات شعبه دادگاه کیفری یک استان تهران نسبت به این پرونده نقایصی را مطرح کردند که برای رفع و تکمیل آن، پرونده به دادسرای ناحیه ۲۸ عمومی و انقلاب تهران ویژه کارکنان دولت اعاده شده است تا پس از رفع نقص، این پرونده مجدد به شعبه فوق ارسال میشود و مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا دادستان به عنوان مدعیالعموم به تخلفات گروهی موسوم به زیتون در قم ورود کرده است، اظهار کرد: دادستان به عنوان مدعی العموم به موجب قانون میتواند به مواردی که جنبه عمومی ورود کند. برخی موارد جرایمی هستند که مستقیم به دادگاه کیفری ارسال میشود.
ستایشی گفت: این پرونده در ۱۱ اردیبهشت به شعبه ۴ بازپرسی دادسرای قم با موضوع تغییر کاربری اراضی زراعی ارسال شده است. اتهام به مالک مجتمع زیتون وارد است و ۵ نفر در این زمینه با وی همدست بودند که این پرونده در دادگاه رسیدگی خواهد شد.
آخرین وضعیت پرونده کثیرالشالکی مؤسسه فرشتگان (کاسپین)
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی روند رسیدگی و احکام صادره پرونده کثیر الشاکی مؤسسه فرشتگان (کاسپین)، اظهار کرد: پرونده کثیرالشالکی مؤسسه فرشتگان (کاسپین) دغدغه قوه قضائیه بوده است که نسبت به آن توجه، تعقیب و نظارت داشتهایم.
وی افزود: یکی از مسائل در خصوص پروندههای کثیرالشالکی در حوزه سند تحول قضائی این است که در کمترین زمان ممکن نتیجه حاصل شود که این امر ساده نیست. زیرا همه چیز در اختیار تشکیلات قوه قضائیه قرار ندارد و باید اسبابی فراهم شود که موجبات صدور رأی و اجرای حکم فراهم شود.
ستایشی بیان کرد: پرونده مؤسسه فرشتگان (کاسپین) در شعبه دوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم این پرونده نیز صادر شد و به موجب آن کسانی که مسئول بودند بنا به اتهامات منعکس در پرونده که در حوزه اخلال در نظام اقتصادی بوده، حکم محکومیت ۷ نفر صادر میشود. در این پرونده آقای محمد علی تفکر و سایرین به اتهام با مباشرت، مشارکت و معاونت محکوم شدند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: عاملان پرونده مؤسسه فرشتگان (کاسپین) محکوم به حبس زندان، جزای نقدی و… شدند.
وی در ادامه گفت: دادگاه در قسمت اخیر دادنامه صادره در اجرای مقررات موضوع ماده ۱۴۸ قانون آئین دادرسی کیفری و همچنین ۲۱۴ و ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی تدابیری را اتخاذ کرده که از اموال و دارایی محکوم علیه مطالبات مالباختگان پرداخت و مبالغی که از سوی دولت به صورت فوقالعاده به مال باختگان پرداخت شده از اموال محکومان تعدیه شود.
درحال تکمیل…