شناسهٔ خبر: 54789720 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طاهری:

هنجارشکنی اجتماعی تنها در بی‌حجابی خلاصه نمی‌شود

رئیس شورای شهر شیراز گفت: وقتی مفهوم هنجارشکنی اجتماعی فقط در عدم حجاب ظاهری گروه اندکی از زنان جامعه معنی شود نباید انتظار نتایج مطلوبی را داشت.

صاحب‌خبر -

مهدی طاهری در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورای شهر شیراز به رفتار‌های هنجارشکنانه در حوزه حجاب و عفاف در سومین حرم اهل بیت (ع) اشاره و گفت: بی توجهی و کوچک انگاری این دست هجمه‌های فرهنگی در مورد عفاف و حجاب به عنوان بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین زبان بین‌المللی زنان مسلمان، در سومین حرم اهل بیت (ع) ایران اسلامی، قطعاً خیانتی بزرگ به زن مسلمان، حرمت، اقتدار و شخصیت اوست و می‌تواند آثار نامطلوبی را در جامعه اسلامی به جا بگذارد.

او گفت: به سهم خود از محضر خانواده‌های شهداجانبازان و بنیانگذاران امنیت و آرامش که شاهد صحنه‌های دردناکی بوده‌اند، عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم همه مسئولان جامعه اسلامی و کسانی که دستی در نهاد‌های فرهنگی و تربیتی، آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه، مجموعه سازمان تبلیغات، ارشاد، فرهنگی شهرداری، فرهنگی دانشگاه‌ها و.. دارند، خود را در این معرکه مسئول دانسته و توان و برنامه‌های پیش رو را هوشمندانه‌تر و با اقتدار به پیش ببرند.

طاهری گفت: امت شهید پرور و مسلمان نیز باید خود را در صحنه حاضر ببیند نه در خارج از معرکه.

رئیس شورای شهر شیراز گفت: تمام تلاش دشمن معطوف به آلوده کردن جامعه به گناه و هنجار شکنی نیست که این مهم تلاش همیشگی شیطان بوده و هست، بلکه عمده قوای خود را بر این گذاشته تا امر به معروف و نهی از منکر را قاعده‌ای حکومتی جلوه داده و مسئولیت را از دوش آحاد جامعه مسلمان ساقط کند.

او ادامه داد: بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی در فرازی از فرمایشاتشان فرموده‌اند که محرم و صفر اسلام را زنده نگاه داشته. اکنون سوال اینجاست که آیا به لحاظ ساختاری آنچه در اجرای این فرمایش حضرت تلاش شده توسط ساختار‌های کاملا مردمی و هیات مذهبی در طول تاریخ بوده و یا اقدامات و ساختار‌های دولتی؟!

رئیس شورای شهر شیراز گفت: اگر بنا باشد حیات فعالانه و پویایی در اسلام بماند با حضور هیاتی و خودجوش امت اسلامی است و نه با اتکای به دولت‌ها که البته دولت وظیفه‌ای دارد در فراهم سازی زیرساخت‌ها در این راستا و مردم هم وظیفه‌ای.

طاهری گفت: وقتی مفهوم هنجارشکنی اجتماعی فقط در عدم حجاب ظاهری گروه اندکی از زنان جامعه معنی شود و ناهنجاری‌های دیگر که بعضا در ذهن جامعه به هیچ وجه قابل توجیه نیستند، مورد عتاب و خطاب جدی واقع نشوند نباید انتظار نتایج مطلوبی را داشت.

او گفت: شورای اسلامی شهر شیراز ضمن قبیح و حرام دانستن و برگزاری چنین محافل و مجالسی و تقاضای پرهیز از برخورد‌های سلبی بدون ریشه یابی، بر حمایت‌های قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر و در عین حال تاکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های دقیق و علمی به افراد مشتاق و گروه‌های فعال در این عرصه تاکید دارد.

رئیس شورای شهر شیراز گفت: دستگاه‌های آموزشی و تربیتی نظام در حوزه فرهنگی باید تمام تلاش خود را برای بهبودی فضای تربیتی و فرهنگی جامعه بکارگیرند.

نظر شما