او این مطلب را در خطبههای امروز نماز جمعه تهران بیان کرده است.
به گفته امام جمعه موقت تهران، اگر تشریفات فسادزا و امید سوز که امضاهای طلایی و رانت خواری از آن خارج میشود، با همین قدرت و قاطعیت جمع شوند؛ مردم برای انجام فعالیتهای خود نفس خواهند کشید.
رئیسجمهور ۸ اسفند در جلسه هیات دولت با اعلام ضربالاجل برای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار گفته، تمام دستگاهها باید فرآیند صدور مجوزهای کسبوکارها را تا زمان مقرر سامان بدهند.
کمیسیون تلفیق مجلس اخیرا قانونی مصوب کرده که به موجب آن «کلیه امور مربوط به مجوزهای کسبوکار از قبیل دریافت تقاضا، پاسخدهی به استعلامها و تاییدیهها و صدور مجوز، صرفاً از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور انجام میشود و اخذ هرگونه هزینه بابت خدمات صدور مجوز و امور مربوطه خارج از سامانه مذکور توسط دستگاههای دولتی ممنوع است.»
وزارت اقتصاد بهمن امسال قانون مربوطه را اصلاح و برای آن برنامه اجرایی تنظیم کرده است. بر این اساس، کلیه دستگاههای اجرایی موظف هستند به درگاه ملی مجوزها متصل شده و اطلاعات دقیق مجوزهای مربوط به خود را در این درگاه بارگذاری کنند. متولیان امر همچنین باید شرایط صدور مجوزها را نیز تسهیل کنند.
دستگاهها حداکثر تا ۱۸ اسفند امسال فرصت دارند تا به درگاه ملی مجوزها متصل شوند و برای صدور مجوزهای کسب و کار استعلامات را به صورت الکترونیک انجام دهند.
سخنگوی قوهقضائیه درباره این ضربالاجل گفته، «چنانچه دستگاهی از اجرای این قانون خودداری کند، سازمان بازرسی کل کشور حتماً ورود میکند».
قانون صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار در سال ۱۳۸۷ تصویب شد؛ اما در این ۱۳ سال اتفاق خاصی نیفتاده. با اجرای قانون صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار، بساط کاغذبازیها و امضاهای طلایی برچیده خواهد شد.
قرارگاه جهادی برای حفاظت از محیط زیست تشکیل شود
حجتالاسلام حاجعلیاکبری درخصوص لزوم حفاظت از محیطزیست گفت: منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست و دنبال کردن سیاستهای کلی نظام باید به مطالبه عمومی تبدیل شود و مجموعههای جهادی به میدان بیایند. این همه گروههای جهادی و متخصص را باید فراخوان کنند تا برای حفاظت از محیط زیست و توسعه فضای سبز از آنها کمک بگیرند.
به گفته خطیب جمعه تهران ، «باید برای حفاظت از محیط زیست و توسعه منابع طبیعی و درختکاری در کشور قرارگاه جهادی تشکیل شود، زیرا مسالهای حیاتی است.حیات طیبه ما در گرو صیانت از محیط زیست است و این مسئله یک موضوع تشریفاتی نیست.»
حجتالاسلام حاجعلیاکبری گفت: مساجد، مومنین، ائمه جمعه و گروهای گوناگون و اقشار مختلف دست به دست هم بدهند تا صیانت از محیط زیست، این واجب الهی بر زمین مانده را به جای آوریم. امیدوار هستیم هزاران گروه جهادی در این راستا به میدان بیایند و دست به دست هم بدهند و این واجب الهی به زمین مانده را سرانجام برساند.
صیانت از سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به حاکمیت از اوجب واجبات است
خطیب نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صیانت از سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به حاکمیت گفت: اقدامات الگو بخش و امیدوار کننده که در سطح قوای سهگانه و نهادهای گوناگون در حال انجام است. اگر حفظ محیط زیست جزء واجبات است، صیانت از سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به حاکمیت و رضایت و دلبستگی و تقویت انگیزه برای مشارکت و حضور در صحنهها از اوجب واجبات است.
به گفته او، دشمن امید و اعتماد اجتماعی ما را نشانه گرفته است و به نظر میرسد به لطف خدا اقدامات مسئولین، طلیعه انقلاب است. آنچه به نظر میرسد این است که در برخی نهادها و نظام اداری ما انقلاب رخ نداده است. حفظ امید، اعتماد و رضایت مردم وظیفه و ماموریت اول مجموعههای خدمتگزار در کشور است و نگهداری از سرمایه اجتماعی امت بسیار اهمیت دارد.
اقدامات انجام شده در سطح سران قوا طلیعه یک انقلاب اداری در کشور است
حجتالاسلام حاجعلیاکبری گفت: روشها در برخی نهادها ربطی به فضا و ارزشهای انقلاب اسلامی ندارد و زمانی نظام اداری ما هماهنگ با انقلاب اسلامی است که مردم مشتاق باشند به ادارات مراجعه کنند نه اینکه زمان گیر بودن کارشان به نهاد و ادارهای غصه دار شوند.
به گفته امام جمعه موقت تهران، باید آنقدر فعال، با نشاط، متواضع، صمیمی، عالم، عاقل، با برنامه و منظم باشند که کار مردم در بخشهای مختلف روان و تمیز انجام شود. شک نداریم هر نوع اصلاح فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی، عدالتی و اجتماعی بخواهد در جامعه رخ دهد باید از دولت و نهادهای حاکمیتی شروع شود. ابتدا باید آنجاها اصلاح شود و نمیشود از مردم توقع داشت، اما نهادها در این زمینه پیشگام نباشند لذا این رویکرد بسیار مبارک است و خدا را شاکر هستیم گرچه در بسیاری از بخشها خیلی با تاخیر در حال انجام است.
او گفت: آزادسازی سواحل از همین قبیل اقدامات بود. کار خوب، به جا، قاطع و با همراهی همه قوا و پیشگامی دولت انجام شد و مشخص شد میتوان این قانونهای بر زمین مانده را اجرا کرد، اما نیاز به برنامه، طرح، قاطعیت، صمیمیت و توکل به خدای متعال دارد و مردم هم همراهی میکنند. خدا را شکر این روحیه در حال شکل گیری است.
نظر شما