شناسهٔ خبر: 52737291 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایستنا | لینک خبر

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: ایرادات وارده به نحوه رای‌گیری طرح صیانن باید در هیات رئیسه بررسی شود

صاحب‌خبر -

ICTna.ir - سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: معاونت قوانین مجلس در مورد نحوه رای‌گیری در رابطه با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی، ایراداتی را وارد دانسته که باید در هیات رئیسه بررسی شود و اگر صحت آن پذیرفته شد، باید مجدد برای این طرح رای‌گیری شود.

202202109509491956.jpeg

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، سید نظام‌الدین موسوی در نشست خبری امروز خود افزود: این طرح بعد از رای‌گیری در صحن مجلس براساس اصل 85 قانون اساسی برای بررسی به کمیسیون ویژه سپرده شد که اعضای آن را نمایندگانی از کمیسیون‌های مختلف مجلس مرتبط با این موضوع تشکیل می‌دهند. آنها پیگیری‌های لازم را انجام داده و به لحاظ قانونی حق بررسی این طرح را داشتند چراکه نمایندگان مجلس اختیارات قانون‌گذاری خود را در این رابطه به این کمیسیون محول کردند.

او اظهار داشت: اکنون معاونت قوانین مجلس ایراداتی را به روند تصویب کلیات طرح حمایت از کاربران فضای مجازی وارد دانسته و طبیعی است هیات رئیسه مجلس باید این گزارش را مورد بررسی قرار داده و در رابطه با آن تصمیم‌گیری کند، اما به دلیل اینکه بررسی لایحه بودجه 1401 در دستور کار صحن قرار دارد، منتظر هستیم که بعد از اتمام بررسی آن، جلسه هیات رئیسه تشکیل و این گزارش مورد بررسی قرار گرفته و نظر نهایی هیات رئیسه اعلام شود.

موسوی درباره اینکه پیش از این جلسه‌ای که در هیات رئیسه مجلس برگزار شده و قرار بود تغییر متن این طرح با نظر وزیر ارتباطات، رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاونت قوانین مجلس صورت گیرد، چرا معاونت قوانین بعد از گذشت پنج ماه به رغم تغییراتی که در آن اعمال شد، این نظر را به کمیسیون ویژه اعلام نکرده است؟ گفت: چون این بحث اختلافی است، ضمن اینکه کمیسیون ویژه کار خود را انجام و نظر خود را اعلام کرده است.

او افزود: از سوی دیگر مطابق با آیین‌نامه داخلی مجلس، معاونت قوانین مجلس نیز توضیحاتی را پیرامون این مصوبه ارائه داده و ایراداتی را به آن وارد دانسته است، بنابراین اعلام هرگونه نظر در این رابطه منوط به برگزاری جلسه هیات رئیسه و بررسی گزارش معاونت قوانین است.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس توضیح داد: هنوز جزئیات طرح رای‌گیری نشده است و معاونت قوانین نیز در مورد نحوه رای‌گیری در رابطه با این طرح ایراداتی را وارد دانسته که باید در هیات رئیسه بررسی شود و اگر صحت آن پذیرفته شد، باید مجدد برای این طرح رأی گیری شود. همچنین بعد از تصویب جزئیات، هم شورای نگهبان باید در مورد اصل مصوبه اظهارنظر کند و هم مجلس بازه زمانی برای اجرای آزمایشی آن را تعیین کند، بنابراین این مصوبه نهایی مجلس محسوب نمی‌شود.

نظر شما