شناسهٔ خبر: 51855478 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

بررسی الزامات حضور استارت آپ‌ها در اقتصاد کشور

ظرفیت استارت آپ ها، حمایت‌های مورد نیاز و مشکلات این واحد‌های اقتصادی به ویژه در حوزه تجاری سازی محصولاتشان در گفتگوی ۱۸:۳۰ بررسی شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
با تکامل نظام علمی، فناوری و نوآوری در سال‌های اخیر، کشورمان گام مهمی در مسیر تبدیل شدن به اقتصادی دانش‎بنیان و مبتنی‎بر نوآوری گذاشته است. در این بین، شرکت‌های استارت آپی از موتور‌های محرک اقتصاد نورآرانه و دانش بنیان محسوب می‌شوند، اما با مشکلاتی بویژه در حوزه تجاری سازی محصولات شان مواجهند.

گفتگوی ۱۸:۳۰ با حضور مسئولان و کارشناسان مربوط به بررسی ظرفیت استارت آپ ها، حمایت‌های مورد نیاز و مشکلات این واحد‌های اقتصادی به ویژه در حوزه تجاری سازی محصولاتشان پرداخت.

دکتر محمدحسین بهشتی - رئیس مرکز طرح‌های کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره تعریف شرکت‌های استارت آپی یا نوپا گفت: هنگامی که تعدادی از افراد صاحب ایده در پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مانند آن دور هم جمع شده و یک شرکت نوپا را تشکیل دهند، به آن استارت آپ می‌گوییم.

وی افزود: از آنجا که چند هزار شرکت از این دست به طور مستمر در حال شکل گرفتن و یا پایان فعالیت یا حتی شکست ایده هستند، آمار دقیقی از تعداد این شرکت‌ها نمی‌توان ارائه کرد.
 
<div id="video-display-embed-code_457440" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/833954/457440?width=400&height=300"></script></div>
 
بهشتی درباره راهکار رفع چالش های پیش روی استارت آپ ها گفت: قوانین و مقررات شفاف و اطلاع رسانی ها برای آگاهی بیشتر شرکت های دانش بنیان و شرکت های استارت آپ‌ باید بهتر شوند. از طرفی نیز باید دستگاه های مربوط مانند تامین اجتماعی قوانین خود را متناسب با شرکت های نوپا بروزرسانی کنند.
 
<div id="video-display-embed-code_457456" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/833954/457456?width=400&height=300"></script></div>
 
سعادتی - مدیرعامل یک شرکت استارت آپ در ارتباط تصویری با این گفتگو درباره چالش های پیش روی شرکت های استارت آپی گفت: جمع شدن شرکت های استارت آپ در پارک های فناوری  و مراکز رشد موجب می شود شرکت ها از تجربیات هم استفاده کنند و بسیاری از مشکلاتشان را خودشان به نحوی حل کنند. 
 
وی افزود: اما مشکل در جاهایی مثل اداره مالیات و سازمان تامین اجتماعی است که نیاز است در قوانین خود مقداری تجدید نظر کنند زیرا قوانین مشخصی برای استارت آپ ها ندارد. 
 
<div id="video-display-embed-code_457446" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/833954/457446?width=400&height=300"></script></div>
 
نوروزیان، مدیرعامل یک شرکت استارت آپ نیز دیگر میهمان این گفتگو از طریق ارتباط تصویری بود که درباره مشکلات پیش روی شرکت های نوپا گفت: اگر ایده، نوآوری و محصولی، بخواهد تجاری سازی شود باید مسیر سختی را طی کند و کاغذ بازی های موجود یکی از مهمترین مشکلات بر سر راه شرکت های استارت آپ است. 

وی افزود: مشکل دیگر نبود فرهنگ اعتماد و خودباوری نسبت به محصولات ایرانی است که البته در دهه اخیر بهتر شده است. برای مثال بسیاری از مشتریان ما باور نمی کنند که ما به دانش ساخت رباتی دست یافته ایم که مشابه داخلی ندارد.

<div id="video-display-embed-code_457454" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/833954/457454?width=400&height=300"></script></div>
 

نظر شما