شناسهٔ خبر: 51379154 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار ؛ سالادی خوشمزه ویژه شب یلدا

میز شام خود را در به یاد ماندنی‌ترین شب پاییزی سال با سالاد اسفناج و انار رنگین تکمیل کنید. این سالاد آنچنان طعم فوق‌العاده‌ای را به شما پیشنهاد می‌کند که شاید بخواهید هر شبتان را به شب یلدا تبدیل کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران کوک، سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه می‌شود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ‌های اسفناج کوچک) و گردو استفاده می‌شود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که می‌دانید روغن زیتون از سالم‌ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

انار یک عدد

بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم

پرتقال یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

رب انار یک قاشق غذاخوری

مخلوط سرکه و روغن زیتون

گردو ۳۰ گرم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار ؛ سالادی خوشمزه ویژه شب یلدا

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

نکته: می‌توانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بروکلی هم استفاده کنید.

۱- برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

۲- در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.

۳- گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.

نظر شما