به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در اردوگاه های آموزشی و پایگاه های نظامی تروریست های تکفیری پارچه نوشته هایی نصب شده که حاوی پرچم رسمی عربستان بوده و بر روی آن نوشته شده است،«جنبش ملی سعودی برای کمک به برادران در سوریه(!)».
در این مناطق داروها و کنسروهای غذای تولید ترکیه نیز در صندوق های سلاح کشف شده که به بهانه کمک به پناهجویان سوری وارد لبنان شده و از طریق عرسال به بلندی های القلمون سوریه منتقل و در اختیار تروریست های تکفیری قرار گرفته است.
روزنامه لبنانی الاخبار نوشت: پیش از تجاوز سعودی ها علیه یمن صحبت از مشارکت ارتش لبنان در نبرد پاکسازی مرزهای لبنان بود اما بعداز شروع این تجاوز فشارها بر ارتش افزایش یافت و حتی امکان تمدید دوره فرماندهی ژنرال جان قهوجی در ارتش را با این نبرد مرتبط ساختند.
این روزنامه لبنانی افزود: جریان المستقبل حتی در نشست های سری ژنرال قهوه چی وی را تهدید کرده و او را تحت فشار گذاشته که ارتش لبنان نباید در نبرد با گروه های تروریستی تکفیری مشارکت کند و فقط به دفاع از مواضع کنونی خود بسنده نماید.
الاخبار تاکید کرد: نمایندگان جریان المستقبل در نشست های گفتگو با حزب الله پرسش های شک برانگیزی را درباره نبرد القلمون پرسیده اند بی آنکه اعتراض روشنی بکنند یا اشاره ای به اعتراض های احتمالی داشته باشند.
ناظران علت تکاپو و دست و پا زدن هم پیمانان لبنانی آل سعود از جمله سعد الحریری و نادر الحریری، رئیس و دبیرکل حزب جریان المستقبل و تروریست معروف به «سمیر جعجع»، رئیس حزب نیروهای لبنانی، برای جلوگیری از آغاز نبرد رزمندگان مقاومت حزب الله در القلمون با تروریست های تکفیری با هدف حمایت از لبنان و مردم لبنان را با رد پای سعودی ها در منطقه القلمون مرتبط دانسته اند.
** بلندی های عرسال پناهگاه تروریست های فراری تکفیری
درهمین حال با پیشروی مقتدرانه نیروهای ارتش عربی سوریه و رزمندگان حزب الله درمنطقه القلمون و سیطره بر ده ها کیلومتر مربع از بلندی های شهرک های بریتال لبنان و عسال الورد و الجبه سوریه در منطقه القلمون، عرصه بر تروریست های تکفیری در ارتفاعات شرقی لبنان و القلمون تنگ شده و در حال فرار به سوی بلندی های شهرک عرسال لبنان به عنوان تنها پناهگاه خود هستند.
السفیر از فرار تروریست های تکفیری از بلندی های القلمون سوریه به سوی بلندی های لبنان از جمله عرسال، القاع و راس بعلبک و استقرار نیروها و تجهیزات آنها در 400 کیلومتر مربع مساحت این منطقه و رویارویی آنها فقط با ارتش لبنان، به مثابه یک «بمب آماده انفجار» یاد کرده است.
پیش از عملیات نبرد القلمون، حدود سه هزار تروریست تکفیری مجهز به انواع سلاح و در اختیار داشتن کارگاه های بمب گذاری خودروها برای عملیات انتحاری در منطقه ای به مساحت یک هزار کیلومتر مربع از بلندی های سوریه و لبنان مستقر و در محاصره رزمندگان حزب الله و نیروهای ارتش های سوریه و لبنان بوده اند.
السفیرتصریح کرد فرار تروریست های تکفیری به سوی ریف حمص و الرقه در سوریه تقریبا ناممکن شده و فقط می توانند بدون همراه داشتن سلاح خود را از مهلکه نجات دهند.
** مرگ یا فرار
برابر این گزارش، گزینه پیش روی تروریست های تکفیری جبهه النصره که با حملات غافلگیرکننده رزمندگان مقاومت و نیروهای ارتش سوریه رو به رو شده، فقط مرگ یا فرار است و آنها حتی فرصت نکرده بودند غذاهای آماده شده را بخورند.
در سه اردوگاه تروریست های تکفیری از جمله المعیصرات خودروهای بمب گذاری شده با پلاک لبنان کشف شده که منتظر اعلام ساعت صفر برای حمله به اهداف بوده اند.
روزنامه لبنانی الاخبار نوشت: با موفقیت های اخیر رزمندگان مقاومت حزب الله و نیروهای ارتش عربی سوریه از تهدید تروریست های تکفیری برای جاده بین المللی دمشق – بیروت کاسته شده است.
الاخبار به نقل از فرماندهان نظامی تصریح کرد: خطوط امدادرسانی به عناصر مسلح عضو گروه های تروریستی تکفیری اکنون مانند گذشته نیست و تنها بخش عرسال لبنان باز است و پیش بینی می شود این عناصر در تپه راهبردی موسی در رشته کوه های شرقی به علت جغرافیا و ارتفاعات سخت گذر و وجود شمار بسیاری غار و حفره و استحکاماتی که پیش تر ساخته اند، مقاومت کنند.
این روزنامه لبنانی به نقل از منابع خود در گروه 8 مارس افزود: عناصر مسلح دیر یا زود تلاش می کنند وارد عمق خاک لبنان شوند و سوریه را به شمال لبنان یعنی به عکار و طرابلس از طریق کوه های اکروم و شهرک تلکلخ سوریه پیوند بزنند.
الاخبار به نقل از این منابع تاکید کرد: بر این اساس تصمیم گرفته شده برای جلوگیری از مشارکت ارتش لبنان در نبرد کنونی و تبدیل آن به یک تماشاچی بی طرف، اشتباهی راهبردی است به ویژه اینکه بخش بزرگ منطقه نبرد کنونی در خاک لبنان قرار دارد که تروریست های تکفیری آن را اشغال کرده اند.
منابع خبری تاکید کرده اند که پس از موفقیت های رزمندگان حزب الله و نیروهای ارتش عربی سوریه در منطقه القلمون، میان گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره اختلاف ها و درگیری های شدید بروز و هر یک دیگری را به خیانت متهم کرده است و زمینه ساز وضعیت اسف بار کنونی این گروه ها دانسته اند.