به گزارش ایرنا، در اردوگاه های آموزشی و پایگاه های نظامی تروریست های تکفیری پارچه نوشته هایی نصب شده که حاوی پرچم رسمی عربستان بوده و بر روی آن نوشته شده است،« کمپین ملی سعودی برای کمک به برادران در سوریه».
در این مناطق داروها و کنسروهای غذای تولید ترکیه نیز در صندوق های سلاح کشف شده که به بهانه کمک به پناهجویان سوری وارد لبنان شده و از طریق عرسال به بلندی های القلمون سوریه منتقل و در اختیار تروریست های تکفیری قرار گرفته است.
روزنامه لبنانی الاخبار نوشت: قبل از تجاوز سعودی ها علیه یمن صحبت از مشارکت ارتش لبنان در نبرد پاکسازی مرزهای لبنان بود اما بعداز شروع این تجاوز فشارها بر ارتش افزایش یافت و حتی امکان تمدید دوره فرماندهی ژنرال جان قهوجی در ارتش را با این نبرد مرتبط ساختند.
این روزنامه لبنانی افزود: جریان المستقبل حتی در نشست های سری ژنرال قهوجی ی را تهدید کرده و او را تحت فشار گذاشته که ارتش لبنان نباید در نبرد با گروه های تروریستی تکفیری مشارکت کند و تنها به دفاع از مواضع کنونی خود بسنده نماید.
الاخبار اضافه کرد: نمایندگان جریان المستقبل در جلسات گفت وگو با حزب الله سئوالات شک برانگیزی را در باره نبرد القلمون پرسیده اند به دون اینکه اعتراض روشنی بکنند و یا اشاره ای به اعتراض های احتمالی داشته باشند.
ناظران علت تکاپو و دست و پا زدن همپیمانان لبنانی آل سعود از جمله سعد الحریری و نادر الحریری رییس و دبیرکل حزب جریان المستقبل و تروریست معروف سمیر جعجع رییس حزب نیروهای لبنانی برای جلوگیری از شروع نبرد رزمندگان مقاومت حزب الله در القلمون با تروریست های تکفیری با هدف حمایت از لبنان و مردم لبنان را با رد پای سعودی ها در منطقه القلمون مرتبط دانسته اند.
رد پای آل سعود درالقلمون/ بلندی های عرسال لبنان پناهگاه تروریست های تکفیری بعداز فرار
تصاویری از مناطق پاکسازی شده از لوث وجود تروریست های تکفیری در بلندی های القلمون سوریه منتشر شده که رد پای آل سعود در این منطقه و حمایت آن از داعش و جبهه النصره را به وضوح اثبات می کند.
صاحبخبر -
∎