شناسهٔ خبر: 71293035 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

عراقچی: تحت زور به هیچ وجه مذاکره نخواهیم کرد

«"نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشور‌های بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم. این روز‌ها شاهد جشن پیروزی مردم غزه هستیم. مردم غزه ۱۵ ماه مقاومت کردند و شاهد نسل کشی اسرائیل بودند ولی مقاومت خود را نشکستند، دشمنان به اهداف خود نرسیدند.»

صاحب‌خبر -

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم و تحت فشار و زور به هیچ وجه مذاکره نخواهیم کرد. 

به گزارش تسنیم، عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در سرمای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است. 

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند. 

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم. 

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت‌ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما «نه شرقی و نه غربی» بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند. 

وی با بیان اینکه «نه شرقی و نه غربی» به معنای‌عدم اتکا و وابستگی به کشورهای بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم. 

عراقچی با بیان اینکه این روزها شاهد جشن پیروزی مردم غزه هستیم، گفت: مردم غزه ۱۵ ماه مقاومت کردند و شاهد نسل کشی اسرائیل بودند ولی مقاومت خود را نشکستند، دشمنان به اهداف خود نرسیدند. 

وی با اشاره به دیدار با اعضای حماس گفت: مردم غزه این منطقه را ترک نخواهند کرد.