شناسهٔ خبر: 49609641 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آموزش آشپزی؛ از ناچو مکزیکى، پاستای سوسیس دودی و کباب شهزاده ترک تا ترفند‌های کمتر لو رفته پخت پیتزا + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذا و دسر خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذا و دسر خوشمزه و مقوی آشنا کنیم. 

بیشتر بخوانید

  • آموزش آشپزی؛ از دستور پخت کتلت گوشت ترد با روشی متفاوت تا ته‌چین مازندرانی و اُزون‌برون با سیرپلو + تصاویر

به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه پفیلا سرکه نمکی در خانه

ناچو مکزیکى + طرز تهیه

ترفند‌هایی برای از بین بردن بوی مرغ

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

پاستای سوسیس دودی با سس ایتالیایی+طرز تهیه

کباب کوفته‌ ترکی + دستور تهیه

اشتباه در آب پز کردن ساده سیب زمینی

کباب سیمیت + دستور تهیه

همه چیز‌هایی که درباره پیتزا نمی‌دانید؛ از دلایل محبوب‌شدن تا ترفند‌های کمتر لو رفته پخت

کباب شهزاده ترک + طرز تهیه

انتهای پیام/

نظر شما