شناسهٔ خبر: 48678013 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

خوراک گوشت و سیب‌زمینی غذایی ساده و مقوی است که فقط نیاز به چند ماده ساده دارد و این مواد معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند.

صاحب‌خبر -

ایران‌کوک: خوراک گوشت و سیب زمینی غذایی ساده و مقوی است که فقط نیاز به چند ماده ساده دارد و این مواد معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند.

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی ممکن است کمی وقت گیر باشد، اما خیلی خیلی راحت است. گوشت بعد از کمی سرخ شدن همراه با پیاز، هویج، سس گوجه و ادویه حسابی در آب پخته می‌شود. پس از آن سیب زمینی در این مخلوط پخته می‌شود و طعمی خیلی خوب پیدا می‌کند. این خوراک گوشت سیب زمینی در اصل یک غذای روسی است که بیشتر اوقات با خیارشور سرو می‌شود. البته از سالاد و سبزی خوردن هم می‌تواند در کنار این خوراک لذیذ استفاده شود.

مواد لازم

سیب زمینی: ۵ عدد

گوشت خورشتی: ۴۵۰ گرم

هویج: نصف ۱ عدد

پیاز بزرگ: نصف ۱ عدد

رب گوجه: ۱۵۰ گرم

آب: ۲ پیمانه

عصاره گوشت: ۱ پاکت

برگ بو یا پودر آویشن: ۳ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن: به مقدار کافی

نمک و فلفل: به مقدار کافی

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

طرز تهیه

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید (در ابعاد مناسب خورش). کف یک قابلمه چدنی را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدهید تا اطراف تکه‌های گوشت سرخ شود.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. دو سه دقیقه تفت بدهید.

در این مدت هویج را به صورت خلالی خرد کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. سپس نمک، فلفل و برگ بو یا آویشن را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید.

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

رب گوجه را داخل ظرف دیگر بریزید. یک پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رب در آب حل شود. سس گوجه را داخل قابلمه بریزید. حال عصاره گوشت یا مرغ را داخل ۱ پیمانه آب گرم حل کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را کمتر از متوسط قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید ۱ ساعت به پخت ادامه دهد تا گوشت کاملاً نرم و پخته شود.

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و خرد کنید و بعد از پخته شدن گوشت، به بقیه مواد اضافه کنید.

شعله را کمی بیشتر کنید و بگذارید حدود نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند. پخته بودن سیب زمینی را با فرو کردن چنگال در آن امتحان کنید.

نکته: مقدار نمک را خیلی کم بردارید، چون عصاره گوشت یا مرغ خودش نمک دارد.