شناسهٔ خبر: 48633443 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

هویج پلوبا گوشت قورمه + طرز تهیه

صاحب‌خبر - امروز قصد داریم طرز تهیه  هویج پلوبا گوشت قورمه  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
پیاز ریز خرد کرده..... ۲ عدد متوسط
دنبه‌ی گوسفندی خرد کرده...... ۱۵۰ گرم
فلفل ..... یک‌دوم قاشق چایخوری
زردچوبه.... ۱ قاشق چایخوری
گوشت گوسفندی خرد کرده.... ۵۰۰ گرم
نمک..... ۱ قاشق چایخوری
هویج مکعبی خرد کرده....... ۲ عدد
سیب‌زمینی مکعبی خرد کرده.... ۲ عدد متوسط
زیره‌ی سیاه.... ۱ قاشق سوپخوری
روغن محلی یا کره..... ۱۵۰ گرم
برنج...... ۱ کیلوگرم (حدود ۶ پیمانه)
زعفران حلکرده ....۲ قاشق سوپخوری
روش‌تهیه
پیاز را همراه با دنبه‌ی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید. آنگاه حرارت را کم کنید و بگذارید دنبه کاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندکی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. در این میان هویج، سیب‌زمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اکنون ۴۰ گرم از کره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبکشیده را همراه با مخلوط هویج، لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده‌ی کره را هم رویش بدهید و هویج پلو را ۳۰ دقیقه دم کنید. اکنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با زعفران حلکرده و گوشت قورمه بیارائید.
یادآوری
اگر مایلید که گوشت نرم‌تر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیافزائید.

نظر شما