شناسهٔ خبر: 47961710 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

آزادسازی ۲۹۰ زندانی در استان مرکزی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی از آزادسازی ۲۹۰ زندانی در استان مرکزی با کمک ستادهای مردمی و خیرین خبر داد و گفت: در شرایط اقتصادی که مردم با آن درگیر هستند توانستیم بنا بر آمار رتبه دوم کشوری در بخش کمک‌های مردمی در آزادسازی زندانیان را کسب کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت‌الاسلام سیدعبدالمهدی موسوی ظهر امروز در نشست قضایی دادگستری شهرستان ساوه که با حضور معاون قضایی قوه قضاییه برگزار شد با بیان اینکه استان مرکزی به‌عنوان قطب صنعت و کارگری کشور است، گفت: در این راستا تلاش دستگاه قضایی استان در جهت حمایت و جهش تولید و مانع‌زدایی از صنایع به خوبی صورت گرفته که نتایج آن افزایش میزان سرمایه‌گذاری در استان و کاهش تنش‌های کارگری بوده است.

وی با اشاره به اینکه به‌جز تنها یک مورد در ساوه، تنش با تحصن کارگری منجر به ایجاد مسائل اجتماعی نداشته است، اظهار کرد: در حمایت از کارگران در پرونده‌های کارگران هپکو و‌ آذرآب اراک رأفت اسلامی مورد نظر قرار گرفت و مطالبات صنفی و به‌حق جامعه کارگری که جدای از مسائل حاشیه‌ای است پیگیری و با ورود دستگاه قضایی مرتفع شد.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه تکریم ارباب‌رجوع و مردم در اولویت دستگاه قضا در استان قرار دارد، گفت: در این مدت بالغ‌بر ۱۱ هزار و ۸۰۰ نفر از مردم استان در یک هزار و صد جلسه ملاقات مردمی مشکلات خود را با مسؤولان قضایی مطرح و برای اکثر آنها تصمیم‌گیری صورت پذیرفت.

موسوی در ادامه از آزادسازی ۲۹۰ زندانی در استان مرکزی با کمک ستادهای مردمی و خیرین خبر داد و افزود: در شرایط اقتصادی که مردم با آن درگیر هستند توانستیم بنا بر آمار رتبه دوم کشوری در بخش کمک‌های مردمی در آزادسازی زندانیان را کسب کنیم.

وی با اشاره به تأمین زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در زندان‌های استان بیان کرد: در همه زندان‌های استان به‌جز یک مورد این امر صورت گرفته که تلاش می‌شود به‌صورت صد درصدی این موضوع در استان محقق شود.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به افزایش ۵۹ درصدی پرونده‌های مصالحه در استان افزود: در این خصوص ۹ پرونده قتل عمد نیز با اهتمام دستگاه قضایی به صلح و سازش ختم شد.

موسوی با اشاره به فعالیت دادگستری استان با ۶۰ درصد نیروی انسانی گفت: در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از پست‌های قضایی استان خالی است که همین امر باعث خلل در ارائه خدمات شده لذا باید با ایجاد جاذبه‌هایی امکان حضور بیشتر همکاران قصابی در استان و شهرها فراهم شود.

وی همچنین با بیان اینکه از خردادماه سال ۹۹ تاکنون ۱۰ هزار پرونده دادرسی الکترونیکی بدون هدر رفت حتی یک برگ کاغذ رسیدگی شده است گفت: در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ بیش از ۱۷۰۰ درصد عملکرد دستگاه قضا در استان رشد داشته و با تلاش‌های جهادی همکاران علیرغم افزایش ورودی پرونده‌ها اقدامات لازم صورت گرفته است.

رئیس دادگستری ساوه نیز با تبریک هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر گفت: با همه سختی‌های موجود در جامعه دستگاه قضایی محکم و مقتدر در راه عدالت ایستاده و ادامه مسیر می‌دهد.

هادی ملکی ساوه را یکی از مهمترین شهرهای کشور از بعد اقتصادی و کشاورزی و صنعتی دانست و افزود: ساوه به‌عنوان یک شهر مهاجرپذیر و صنعتی مشکلات خاص خود را دارد و به‌واسطه شرایط اقتصادی حاکم کار همکاران در مجموعه قضایی سخت شده و شاهد افزایش ورودی پرونده‌ها هستیم.

وی افزود: مجموعه قضایی شهرستان با بهره‌مندی از ۶ شعبه حقوقی، پنج شعبه کیفری دو، یک شعبه کیفری یک، یک دادگاه انقلاب، دو شعبه اجرای احکام مدنی، پنج شعبه دادیاری، چهار شعبه بازپرسی و سه شعبه اجرای احکام، یک شعبه سرپرستی در حال خدمت به مردم شهرستان است.

رئیس دادگستری ساوه با بیان اینکه متوسط ورودی پرونده‌ها در دادسرا ۱۴۰ فقره پرونده است گفت: این میزان در دادگاه حقوقی ۱۷۰ پرونده و در کیفری ۱۶۰ فقره است که عمده پرونده‌ها در ساوه ناشی از اختلافات ملکی به لحاظ فقدان سند بسیاری از زمین‌هاست که در این خصوص مشکلاتی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

نظر شما