شناسهٔ خبر: 47552802 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

روش تهیه قیساوا صبحانه‌ای مقوی و خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه صبحانه‌ای مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قیساوا یا خاگینه خرما یه صبحونه اصیل ایرانی متعلق به استان‌های آذری زبان کشور عزیزمون هست. قیساوا با ترکیبی منحصر به فرد از خرما، گردو و تخم مرغ در واقع یه بمب انرژی محسوب میشه که به خصوص در روز‌های سرد پاییز و زمستون، همراه با انواع نان و در کنار یه نوشیدنی گرم و دمنوش، انرژی عالی برای یه روز هیجان انگیز رو بهتون میده.

در این مطلب می‌خوام طرز تهیه قیساوا رو با روشی آسون بهتون آموزش بدم. قیساوا یه صبحونه بسیار مقوی و خوشمزه به خصوص برای کوچولوهاتون هست. پس پیشنهاد می‌کنم این غذای فوق العاده خوشمزه را درست کنین و از خوردن اون در یه روز زیبای پاییزی در کنار عزیزانتون لذت ببرین.

مواد لازم:

خرما ۱ بسته
تخم مرغ ۲ عدد
پودر گردو ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر گل سرخ ½ قاشق چای خوری
کره ۱۵۰ گرم
کنجد و پسته برای تزیین

طرز تهیه:

برای درست کردن قیساوا خوشمزه و مقوی، در مرحله اول نیاز است که خرما‌ها را آماده کنید. ابتدا هسته خرما‌ها را جدا کنید و بعد با دقت پوست آن‌ها را بکنید.مرحله دوم: پخت خرما

حالا خرما‌های هسته و پوست گرفته شده را داخل یک قابلمه بریزید و در حدود نصف استکان آب هم به آن‌ها اضافه کنید. سپس قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید و هر از گاهی با کمک یک قاشق یا چنگال خرما‌ها را له کنید.

در این مرحله تخم مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و به کمک یک چنگال هم بزنید تا از لختی در بیایند.

حالا یک ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید. کره به دمای محیط رسیده را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید کره آب شود. سپس خرما‌های پخته و له شده را به کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد پودر گردو، پودر هل، پودر دارچین و پودر گل سرخ را به مخلوط کره و خرما اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

پس از اینکه مواد اولیه قیساوا را در مراحل قبل خوب با هم مخلوط کردید، در این مرحله تخم مرغ‌های زده شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید تخم مرغ پخته شود.

قیساوا شما اکنون آماده سرو است. نوش جان.

نکات کلیدی تهیه قیساوا

– در مرحله سوم از تهیه قیساوا، در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی شیر هم به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. هم چنین اگر دوست داشتید می‌توانید بدون اینکه تخم مرغ‌ها را بزنید آن‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید.

– علاوه بر مواد اولیه که در دستور قیساوا آمده است، در صورت تمایل می‌توانید از قیس هم در تهیه این غذای خوش طعم استفاده کنید.

– شما می‌توانید قیساوا را علاوه بر اینکه روی گاز درست کنید، در فر هم درست کنید. برای درست کردن قیساوا در فر طرز تهیه کمی متفاوت است. برای این کار ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از حدود ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. در مرحله بعد هسته خرما‌ها را از داخل آن‌ها خارج کنید و به جای هسته، ¼ گردو را داخل آن‌ها بگذارید. حالا خرما‌ها را کنار هم در یک ظرف پیرکس بچینید.

حالا یک عدد از تخم مرغ‌ها را در یک کاسه به همراه شیر بزنید و روی خرما‌ها بریزید. سپس پودر گردو، پودر هل، پودر گل سرخ و پودر دارچین هم روی خرما‌ها بریزید و برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

در این زمان تخم مرغ دوم را هم در یک کاسه بشکنید و هم بزنید. حالا ظرف را از فر خارج کنید و تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و مجدداً برای ۵ دقیقه ظرف را داخل فر بگذارید تا تخم مرغ بپزد. حالا قیساوا را از فر خارج کنید و با کنجد و پودر پسته آن را تزیین کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

نظر شما