در مطلب زیر با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک خوشمزه پنیر و بیکن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
بیکن ۲۰۰ گرم
کره پاستوریزه ۵۰ گرم
دانه ذرت نصف پیمانه
فلفل هالوپینو (خرد شده) یک عدد
موسیر تازه و خرد شده دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری
عسل طبیعی یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
شیر پر چرب یک و نیم پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پنیر چدار یک پیمانه
آب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
این پنکیک پنیر و بیکن یک نوع متفاوت و خوشمزه پنکیک است که میتوانید به عنوان وعده برانچ آن را تهیه و در کنار دوستان یا خانوادهتان نوش جان کنید. برای شروع یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه به آن اضافه کنید. سپس بیکنهای خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آب به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید تا بیکنها به مدت پنج دقیقه روی حرارت بمانند و خوب تفت داده شوند. سپس ذرت، فلفل هالوپینو و موسیر خرد شده را نیز به بیکنها اضافه کنید و حدود دو دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. نمک و فلفل را نیز به مقدار دلخواه به این مخلوط اضافه کنید.
حالا نوبت به تهیه مایه پنکیک است. آرد، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا را با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید تا بافت پنکیکهایتان نرمتر شود. سپس پودر سفید پنکیک را داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ، عسل، شیر و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تکههای پنیر چدار را نیز به مایه پنکیک خود اضافه کنید.
ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید تا برای دو تا سه دقیقه گرم شود. سپس کمی روغن کف آن اسپری کنید و یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و روی آن را با سبزیجات و بیکن بپوشانید. پس از یک دقیقه پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش نیز پخته شود. به همین ترتیب تمام مواد پنیکیک و سبزیجات را به نوبت در ماهیتابه بپزید. پنکیکهای پنیر و بیکن شما آماده شدهاند؛ نوش جان!
چند نکته برای تهیه پنکیک پنیر
میتوانید جایگزینهای دیگری همچون تکههای مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
بسته به ذائقه و رژیمتان میتوانید پنیرهای متنوعی به این دستور اضافه کنید.
∎
نظر شما