شناسهٔ خبر: 47323211 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی

در مطلب زیر طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 شکلات سفید ۵۰ گرم
 کنسرو شیرعسلی ۱۰۰ گرم
 پودر قند۵۰ گرم
 پودر پسته۱۳۰ گرم
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ۱۵۰ گرم

بیشتر بخوانید

روش تهیه:
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید.

پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

سپس قالب بزنید.

شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

نظر شما