شناسهٔ خبر: 47241958 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

رقابت استارتاپ‌ها؛

نیازمندی‌های حوزه سلامت پاسخ داده می‌شود / فرصتی برای توسعه محصول ایران‌ساخت

رویدادی استارتاپی با حمایت ستاد فرهنگ‎سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق در حوزه سلامت برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، رویدادی استارتاپی با حمایت ستاد فرهنگ‎سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق در حوزه سلامت برگزار می‌شود. این رویداد که توسط شتابدهنده تخصصی دارو و مکمل توانا برگزار می‌شود، تلاش دارد تا توجه استارتاپ‌های حوزه سلامت را به خلا‌ها و نیازمندی‌های فناورانه این حوزه جلب کند.

 

با توجه به این امر که حوزه اطلاع‌رسانی و تولید محتوا، نقشی بسیار پررنگ در رشد و تقویت یک زیست بوم ایفا می‌کند و با توجه به اهمیت بخش سلامت در دوره همه‌گیری کرونا، ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق این رویداد را مورد حمایت قرار داده است.

 

بخشی از این رویداد به تولید محصولات و خدمات خلاق و نوآرانه در بخش «فرآورده‌های طبیعی» متمرکز شده است. با توجه به گستره بسیار ثروتمند گیاهان دارویی در کشور و طبیعت بسیار متنوع ایران، زمینه بسیار مناسبی برای فعالیت، استارتاپ‌های جدید در این حوزه وجود دارد.

 

دو حوزه دارو و مکمل و همچنین آرایشی و بهداشتی، دیگر زمینه‌هایی هستند که در این رویداد مورد توجه قرار گرفته اند. تیم‌های شرکت کننده در این رویداد از خدمات آموزشی برخوردار می‌شوند و منتور‌های باتجربه، به آن‌ها کمک خوهند کرد که خدمات و محصولات خود را به لبه تجاری‌سازی نزدیک کنند.

 

همچنین تیم‌های برگزیده در شتابدهنده توانا مستقر خواهند شد و برای تجاری‌سازی محصولات، مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت. منتخبین این گردهمایی، همچنین از امکاناتی مانند آزمایشگاه اداری و پایلوت در شتابدهنده توانا برخوردار می‌شوند. دارو و مکمل، آرایشی و بهداشتی و فرآورده‌های طبیعی محور‌های فراخوان هستند که هر یک زیر شاخه‌های خود را دارند.

 

طرح‌های ارسالی توسط تیم ارزیابی شتابدهنده تخصصی توانا مورد بررسی قرار می‌گیرد و طرح‌های منتخب به رویداد راه پیدا می‌کنند. این مرحله به دو صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌شود. در بخش آنلاین پیرامون موضوعات رگولاتوری و تحقیقات بازار و در بخش حضوری پیرامون موضوعات توسعه محصول، نقشه راه تجاری سازی محصول و بوم مدل کسب و کار به تیم‌ها مشاوره و آموزش داده می‌شود. در آخر تیم‌های فناور براساس آموزش‌های ارایه شده و به کمک منتور‌ها و کارشناسان شتابدهنده، طرح‌های خود را کامل می‌کنند و در حضور داوران ارائه می‌دهند.

نظر شما