شناسهٔ خبر: 46767129 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بنیاد ملی نخبگان | لینک خبر

تحقیقات میان رشته‌ای در حوزه علوم شناختی در حوزه علوم شناختی گسترش می‌یابد

دورههای تخصصی کوتاه مدت آزاد و مهارتی دانشگاهها و موسسات آموزش عالیدر حوزه علوم شناختی حمایت میشود.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ارتقای سطح آموزشی و تقویت بنیه علمی در گرایش‌ های مرتبط با علوم شناختی هدف این اقدام است. همچنین این امر در راستای توسعه و گسترش تحقیقات میان رشته‌ای در علوم و فناوری­ های شناختی، توانمندسازی فارغ التحصیلان و متخصصان این حوزه ­ها و نیز تعمیق دانش و افزایش مهارت ‌ها برای دانش­آموختگان و پژوهشگران فعال در این زمینه انجام می شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری در این برنامه از تدوین دوره‌ های جدید، برگزاری دوره شامل تدریس اساتید داخل و خارج از کشور به ازای میزان مشارکت و بر اساس مصوبات ستاد، کمک به تجهیز آزمایشگاه‌ های میزبان دوره ‌ها، تأمین بخشی از هزینه ثبت نام تعدادی از شرکت کنندگان، استفاده از پلت فرم آموزش مجازی و به اشتراک‌گذاری محتوای تدریس شده دوره در بسترهای موجود آموزش مجازی حمایت می‌کند.

همچنین حمایت ستاد از ایجاد «گروه‌های پیشران آموزشی» در مراکز فعال حوزه علوم شناختی از دیگر اقدامات در این زمینه است که برای استفاده از پتانسیل علمی اساتید، ترغیب ورود و تسهیل مهاجرت متخصصان به رشته‌های مرتبط به علوم شناختی انجام می‌شود.

در برنامه سیاست حمایتی این ستاد تاکید شده است گروه پیشران آموزشی مجموعه‌ای از اعضای هیات علمی برجسته و شناخته شده گرایش‌های مرتبط با علوم و فن آوری­های شناختی و علوم اعصاب هستند که در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه ‌ها و یا مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت خانه های علوم ، تحقیقات و فناوری و نیز بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای توسعه و تعمیق این حوزه در سطح کشور فعالیت می‌کنند.

نظر شما