نان ذرت با هات داگ یک غذای خوشمزه و فوری است.
برای درست کردن این غذا کافی است همه مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس هات داگ را وسط نان ذرت قرار داده و در فر بپزید. هات داگ با نان ذرت را می توانید به عنوان ناهار، شام یا افطار میل کنید.
مواد لازم
آرد گندم: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار کافی
فلفل: به مقدار کافی
تخم مرغ: ۴ عدد
ماست:۱ و ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده:۱-۲ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده: ۱/۲ پیمانه
کره آب شده: ۱۲۰ گرم
هات داگ: ۵ عدد
مراحل
یک کاغذ روغنی روی قالب بکشید و آن را چرب کنید.
مواد خشک یعنی آرد گندم ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ،جوش شیرین و نمک و فلفل را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم میکس کنید.
پنیر چدار را نیز رنده کنید و داخل کاسه بریزید.
در کاسه دیگری زعفران دم کرده را با ماست چکیده مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس ماست زعفرانی، تخم مرغ و کره آب شده را روی مواد خشک بریزید و قدری هم بزنید تا مایه یکدست شود.
نصف کمتر خمیر نان ذرت را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
حال، هات داگها را با کمی فاصله و به طور موازی روی خمیر بچینید.
سپس بقیه خمیر را روی آنها بریزید و در قالب پخش کنید.
قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان طلایی رنگ شود.
سپس آن را از فر خارج کنید.
پس از کمی خنک شدن نان ذرت با هات داگ را از قالب خارج کنید.
آن را به موازات ۵ هات داگ برش بزنید (با ۴ برش) و سپس هر قسمت را به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کنید و سرو نمایید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما