شناسهٔ خبر: 46482059 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه املت جعفری و اسفناج خوشمزه

املت جعفری و اسفناج نوع جدیدی از املت است که بدون در نظر گرفتن گوجه فرنگی تهیه می شود.

صاحب‌خبر -

همان طور که می دانید با انواع مواد و سبزیجات موجود می توان املت تهیه کرد .در اینجا سعی داریم شما را با انواع مختلفی از این غذای ساده و سریع آشنا کنیم تا در مواقعی که حوصله و زمان پخت غذاهای سخت را ندارید با این غذاهای راحت و آسان مشکل را حل کنید.

در این مطلب طرز تهیه املت جعفری و اسفناج را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
برگ اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
 

مراحل

 

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا کف کند.


سپس جعفری ، اسفناج ، نم و فلفل را با هم مخلوط کرده و در تخم مرغ می ریزیم.


روغن را در تابه ای ریخته و می گذاریم کمی داغ شود.


مایه را داخل تابه ریخته و می گذاریم تا سرخ شود.


اجازه می دهیم مقداری بپزد سپس با چاقو برش می زنیم تا بتوانیم آن را برگردانیم.


پس از برگرداندن طرف دیگر را سرخ می کنیم.


در نهایت املت شما آماده است.

 

منبع: غذالند

 

نظر شما