شناسهٔ خبر: 45915347 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

ترفند‌هایی برای پخت «مرغ هندی»

اگر از غذا‌های ایرانی خسته شده اید، می‌توانید با استفاده از غذا‌های هندی در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید. تغییر نام در شناسنامه شرایط قانونی خاص خود را دارد که متقاضیان با توجه به این شرایط می‌توانند برای تغییر اسم خود در شناسنامه اقدام کنند. کارشناسان وکیل‌آنلاین در این مورد توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: غذا‌های ایرانی هر چقدر هم که لذیذ باشند، تکرار آن‌ها اذیتمان می‌کند و نیاز به برنامه‌های غذایی متفاوت داریم. غذا‌های هندی می‌تواند یکی از این جایگزین‌ها باشد تا برنامه غذایی جذابی را داشته باشیم.
 

مواد لازم برای مرغ پنجابی:

کره: ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
ران مرغ: ۲ عدد
 

طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:

۱. کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه‌های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما