میگو منبع پروتئین محسوب می شود چون ساختار تشکیل دهنده آن پروتین است و کربوهیدرات و چربی آن بسیار کم است و اسفناج دارای کلسیم و پروتئین است و از این جهت جایگزینی مناسب برای لبنیات و گوشت در رژیم غذایی افراد گیاه خوار محسوب می شود.
در مطلب زیر طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
میگو: ۱۲ عدد
آرد سوخاری: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اسفناج: ۱۰۰ گرم (۲۰ برگ کامل)
آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اسفناج: ۱۰۰ گرم (۲۰ برگ کامل)
آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
مراحل
گام ۱
در ابتدا باید پنیر، زردچوبه، آرد سوخاری، فلفل قرمز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
گام ۲
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را شکانده و با چنگال خوب هم میزنیم.
گام ۳
هر بار ابتدا میگوها را داخل تخم مرغ فرو کنید و سپس داخل مخلوط آرد سوخاری بغلطانید.
گام ۴
میگوها را در مدت زمان ۷ دقیقه با روغن فراوان سرخ کنید.
گام ۵
سپس برای گرفته شدن روغن اضافی میگوها آنها را روی دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید.
گام ۶
شیر را روی حرارت قرار داده و پیش از گرم شدن آرد را بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳ دقیقه بجوشد.
گام ۷
اسفناج را نیز جداگانه بپزید.
گام ۸
سپس پودر فلفل و زنجبیل را اضافه کنید.
گام ۹
مواد را از روی حرارت بردارید.
گام ۱۰
روغن زیتون را افزوده و اسفناج را در ظرف سرو کشیده و روی آن سس شیر که آماده کرده اید را بریزید.
گام ۱۱
سپس میگوهایی که آماده کرده اید را روی آن بچینید.
در ابتدا باید پنیر، زردچوبه، آرد سوخاری، فلفل قرمز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
گام ۲
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را شکانده و با چنگال خوب هم میزنیم.
گام ۳
هر بار ابتدا میگوها را داخل تخم مرغ فرو کنید و سپس داخل مخلوط آرد سوخاری بغلطانید.
گام ۴
میگوها را در مدت زمان ۷ دقیقه با روغن فراوان سرخ کنید.
گام ۵
سپس برای گرفته شدن روغن اضافی میگوها آنها را روی دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید.
گام ۶
شیر را روی حرارت قرار داده و پیش از گرم شدن آرد را بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳ دقیقه بجوشد.
گام ۷
اسفناج را نیز جداگانه بپزید.
گام ۸
سپس پودر فلفل و زنجبیل را اضافه کنید.
گام ۹
مواد را از روی حرارت بردارید.
گام ۱۰
روغن زیتون را افزوده و اسفناج را در ظرف سرو کشیده و روی آن سس شیر که آماده کرده اید را بریزید.
گام ۱۱
سپس میگوهایی که آماده کرده اید را روی آن بچینید.
نکات
میگو را خیلی سرخ نکنید زیرا باعث سفت شدن گوشت آن می شود.
اسفناج را تا جایی که آب آن کشیده شود بپزید.نباید سرخ شود.
در صورتیکه سس شیر را دوست نداشته باشید می توانید آن را حذف کنید.
منبع: غذالند
نظر شما