![](https://www.parsine.com/files/fa/news/1399/7/14/1090105_545.jpg)
مواد لازم
نمک به مقدار لازم
روغن ۵ قاشق سوپ خوری
شوید ۲۵۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
۱.برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد.در ظرفی مناسب مقداری آب برای جوشیدن قرار دهید و برنج و نمك را در ظرف ریخته و منظر بمانید تا جوش بخورد و به مرحله ابكشی برسد
۲.سپس برنج را آبكش كرده و در ته ظرف مقداری روغن چند عدد شوید سالم و خرد نشده و یك لایه نان قرار دهید و برنج و شوید را لایه لایه روی آن بریزید و روی برنج آب روغن داده و آن را دم بیندازید.
سایر نکات
۱) اگر از شوید خشک استفاده میکنید آن را در مرحله ابکشی به برنج اضافه کنید.
۲) برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده کنید.
۳) استفاده از ته دیگ کاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است.
۲) برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده کنید.
۳) استفاده از ته دیگ کاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است.
منبع: پاپیون
نظر شما